Ai un bussiness on line si nu stii cum sa il imbunatatesti? Afla acum solutia ideala cu prodigitalmedia ro

4 aprilie 2013
Autor:
dowmedia08

Optimizarea web design-ului si adaptarea pentru accesul de pe telefon si tableta

In ultimul timp, din ce in ce mai multi oameni acceseaza internetul prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete, de aceea este foarte important ca detinatorii de web-site-uri dinamice sa aiba si o versiune adaptata acestor dispozitive, pentru a facilita accesul cat mai multor persoane si pentru a se face cat mai cunoscuti si pe aceasta piata aflata intr-un boom fara precedent. Specialistii din cadrul companiei ofera servicii de optimizare a web-site-ului clientului solicitant, adaptandu-le pentru accesarea de pe telefon si tableta.

SEO (optimizare in motoarelor de cautare)

Intre clienti si detinatorul site-ului poate exista o comunicare eficienta doar daca va creati un continut al web-site-ului adaptat motoarelor de cautare. Pro Digital Media ofera servicii care sa permita site-ului solicitantului sa fie pozitionat cat mai sus in timpul cautarii de catre posibilii client(pe prima pagina), astfel incat sa obtina cat mai multe accesari. De asmenea, va trebuie un continut care sa fie in concordanta cu stilul site-ului, dar care sa fie de asemenea creativ si, mai presus de toate, sa capteze atentia. SEO Copywring este o componenta esentiala a serviciilor oferite de Pro Digital Media, asigurata de scriitori specialisti pe baza unei cercetari amanuntite a domeniului si a serviciilor oferite de site-ul clientului, adaptandu-le astfle incat acestea sa atraga atentia si sa starneasca dorinta cititorilor articlolului de a afla mai multe. SEO (search engine optimization) este noul concept folosit pentru a trimite mesajul site-ului dumneavoastra peste tot.

Cresterea audientei brand-ului prin publicitate

Publicitatea on-line este un amestec de marketing pe retele de socializare pentru a va conecta cu clientii si a stimula fideliatea acestora, SEO, comunicate de presa on-line, anunturi in reviste sau ziare, creative advertising etc, moduri de a face afacerea cunoscuta cu care membrii Pro Digital Media opereaza pentru a obtine cele mai bune rezultate, vizibile in cresterea reputatiei brand-ului si imbunatatirea considerabila a numarului de clienti ai site-ului si al afacerii dumneavoastra. Cu alte cuvinte, compania este un mijloc profesionist de a va face cunoscuta si de a va promova afacerea pe plan national si international, de a raspandi vorba pe piata.

Consiliere si web site audit

Pentru a avea o campanie de promovare eficienta, trebuie sa aveti mai inainte de toate un web-site care sa functioneze optim atunci cand este lansat. Exista numerose probleme ascunse care stau in spatele urcarii in lista de pe prima pagina a motorului de cautare, fapt pentru care compania pune la dispozitia clientilor experti care vor identifica si vor repara problemele aparute, printr-o invetigatie facuta cu ajutorul unui program eficient de web audit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram