Ai probleme cu cariile dentare? Fa-ti o programare la clinica stomatologica Plaza Dent!

9 aprilie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cariile reprezinta o problema dentara des intalnita in randul oamenilor, asa ca multi dintre ei aleg sa vina la clinica stomatologica din sector 6, Plaza Dent, pentru tratarea lor. Cariile sunt extrem de dureroase si inconfortabile, ele necesitand o buna asistenta medicala. In cadrul clinicii Plaza Dent exista medici cu o vasta experienta in domeniul stomatologic, asa ca toti clientii se pot lasa pe mana lor cu incredere.

Cei ce doresc sa se informeze in legatura cu cele mai bune tratamente stomatologice realizate in clinica pentru tratarea cariilor, pot accesa site-ul clinicii PlazaDent.ro.

Clinica stomatologica Plaza Dent rezolva rapid orice problema dentara!

Dupa cum toata lumea cunoaste acest aspect, caria dentara reprezinta o boala infectioasa ce necesita rapid un tratament. In cazul in care cariile nu sunt tratate la timp, se va ajunge la extractii dentare. Caria nefiind tratata, se va forma o gaura in dinte, care se va mari din ce in ce mai mult. Va aparea si durerea, in special atunci cand se consuma alimente reci, dulci sau fierbinti. O carie netratata se va raspandi rapid in pulpa dintelui, moment in care se va forma un abces dentar.

Extractii dentare | Clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

extractii dentare

Cine este vinovat pentru o carie dentara?

Cariile sunt cele mai frecvente afectiuni orale in randul populatiei, iar daca nu sunt tratate la timp pot provoca pierderea dintilor. Zaharurile se considera a fi principalii vinovati in aparitia unei carii. De asemenea, un alt factor care duce la aparitia unei carii este igiena dentara deficitara.

Cu cat dintii nu sunt periati corespunzator, cu atat bacteriile vor ramane in cavitatea bucala mai mult timp si vor provoca astfel carii dentare. De aceea, periajul dentar este recomandat cel putin de doua ori pe zi.

Dieta joaca si ea un rol important in dezvoltarea cariilor dentare, actiunea bacteriana este accelerata in prezenta anumitor carbohidrati in dieta, in special a celor care se gasesc in alimentele cu zahar (produse de patiserie, bauturi racoritoare, bomboane, etc).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram