Ai nevoie de o solutie de gestiune restaurant ?

2 mai 2023
Autor:
Touch Media

Vrei sa iti consolidezi prezenta in mediul online, pe segmentul delivery? Vrei sa ai control crescut asupra afacerii, acces la analize si rapoarte detaliate? Cu siguranta ai nevoie de un software gestiune restaurant care sa se plieze perfect conform cerintelor tale si sa iti ofere o imagine clara asupra activitatii afacerii tale. Multisoft este singurul producator de software din Romania care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele necesare. Daca si tu cauti solutii software care sa corespunda nevoilor companiei tale si sa reflecte un raport calitate-pret excelent, Multisoft raspunde cel mai bine cerintelor tale.

 

Esti manager de restaurant? Tu ce alegi pentru a usura munca ta si a angajatilor tai? Multisoft iti optimizeaza intreg procesul de lucru si iti asigura o gestionare sigura si eficienta a resurselor din cadrul restaurantului, astfel incat sa nu mai existe pierderi, mai ales pentru produsele perisabile. Softul Solon G, gestioneaza stocurile din bucatarie si bar, conform retetarului si astfel elimina orice pierdere si greseala privind achizitionarea materiei prime. Cu un portofoliu de peste 300 de clienti din domeniul Horeca, Multisoft este producator de solutii software de top, recomandat de toti antreprenorii pentru seriozitatea si promtitudinea de care a dat dovata de la inceput.

 

Avand o conceptie romaneasca si mulandu-se perfect pe legislatia in vigoare, adaptate nevoilor antreprenorilor romani in ceea ce priveste domeniul economic si legislativ, produsele de soft ale firmei Multisoft se impun pe piata autohtona prin eficienta si calitate. Satisfactia clinetilor nostril este foarte importanta, de aceea ne ocupam indeaproape de implementare si tinem legatura, oferind suportul de fiecare data cand ne este solicitat.

 

Tu stii care este solutia potrivita pentru afacerea ta? Te invitam sa ne cunoastem si sa iti prezentam softul potrivit pentru digitalizarea afacerii tale!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram