Ai nevoie de o aplicatie inteligenta pentru restaurantul tau?

23 martie 2023
Autor:
Touch Media

Mergi sa iei cina in oras si nimic nu pare sa functioneze bine? Ospatarul intarzie cu mancarea, barmanul greseste bauturile, nu e nimic din ceea ce ti-ai dorit? Este clar vorba despre o proasta gestionare. Orice restaurant are nevoie de un soft care sa ajute la buna functionare, atat pentru angajati, cat si pentru clienti, iar daca lipseste cu desavarsire, se instaleaza haosul, ospatarii pierd controlul, iar clientii devin nerabdatori si furiosi pentru ca platesc pentru niste servicii de proasta calitate. Recomandarea Multisoft este de a achizitiona un program de vanzari restaurant, pentru o organizare buna in toate zonele unui restaurant, dar si pentru cresterea profitului.

Serviciile ce tin de servire in localurile din Romania pot fi imbunatatite cu ajutorul software-ului gestiune restaurant, de la Multisoft! Dar nu doar atat, un soft hotelier imbunatateste serviciile, usureaza munca angajatilor si creste profitabilitatea, deoarece calculeaza stocurile in functie de retetar, asadar tot ce inseamna produse perisabile si nu numai, se vor achizitiona exact cat este nevoie, fara a face risipa. O solutie pentru restaurant, de la Multisoft inseamna integrarea mai multor programe, de la contabilitate, la gestiune pentru a avea totul intr-un singur loc si pentru a putea imbunatati serviciile constant.

Ai nevoie de o aplicatie, un program care sa te ajute sa iti eficientizezi afacerea? Pentru ca vrei sa oferi cele mai bune servicii clientilor tai, un program de vazari restaurant diminueaza timpul de asteptare al clientilor, acestia fiind foarte multumiti, imbunatateste si eficientizeaza munca angajatilor din bucatarie, bar si ospatarilor si poate comunica cu alte softuri pentru a primi rapoarte comparative, complete.

Utilizarea unui program software dedicat afacerii dumneavoastra poate usura munca depusa si poate fluidiza si optimiza performantele inregistrate. Beneficiile introduse de o retea de calculatoare precum si de programele instalate si utilizate de personalul companiilor sunt numeroase, fiecare aspect imbunatatind nivelul de lucru si sporind increderea si loialitatea personalului angajat.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram