Ai nevoie de noi carti pentru lucrarea de licenta? Anuntul „cumpar carti” te ajuta sa faci rost de bani!

2 februarie 2023
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Exista domenii de activitate in care urmarea studiilor superioare este obligatorie pentru ca tinerii sa poata practica meseria pe care si-o doresc. Acest lucru presupune ani de studii, nenumarate carti de citit si lucrari de scris. Primul ciclu de studii superioare se incheie printr-un examen care presupune, printre atele, o lucrare scrisa, prezentata in fata unei comisii. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de licenta.

Pentru a putea realiza o licenta cat mai corecta si bine informata, studentii trebuie sa aiba acces la o bibliografie numeroasa. In timp ce unele carti pot fi gasite in biblioteca, pentru altele sunt nevoiti sa faca investitii, dar cum viata de student nu este usoara, iar banii sunt limitati, cei care au nevoie de cash pentru a-si cumpara cartile necesare pentru licenta isi pot vinde o parte din cartile vechi din propria biblioteca, prin intermediul anunturilor „cumpar carti Bucuresti”, de exemplu.

Cumpar carti Bucuresti | cumpar carti la domiciliu | Achizitii-Carti.ro

Cumpar carti Bucuresti

Cum pot anunturile „cumpar carti” sa ii ajute pe studenti?

De obicei, in spatele acestor anunturi se afla anticariatele, care urmaresc sa isi imbogateasca propria colectie de volume, atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si diversitatea. Prin urmare, un anticariat cum este si Achizitii-Carti.ro va cumpara orice fel de carti.

Un tanar care tocmai termina facultatea este posibil sa nu aiba in biblioteca volume foarte vechi sau valoroase, iar unele dintre ele inca ii mai pot fi de folos in activitatea profesionala, dar cu siguranta are carti din perioada cand a fost elev si de care se poate lipsi. Astfel ca acestea pot fi vandute foarte usor anticariatelor, care isi promoveaza activitatea de achizitii carti prin intermediul anunturilor de genul „cumpar carti la domiciliu”.

Aceasta metoda este una dintre cele mai simple si rapide solutii de a face rost de bani, motiv pentru care studentii pot apela oricand au nevoie la ea. In plus, nu trebuie sa depuna niciun efort si nici sa plateasca vreun comision pentru serviciile conexe oferite de anticariat – evaluarea cartilor si ridicarea acestora de la adresa indicata. Banii obtinuti pot fi folositi dupa bunul plac.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram