Ai nevoie de expertiza unui avocat specialist in dreptul muncii?

2 august 2022
Autor:
IzzyReduceri

Cauți expertiza unui avocat drept penal sau un avocat dreptul muncii? Cu ce te pot ajuta astfel de experți și de ce ți-ar fi benefici? Un apărător al legii este mereu prezent atunci când fărădelegile altora afectează integritatea celorlalți. Experții ne clarifică problemele cu care ne confruntăm și ne îndrumă către cele mai adecvate și sigure soluții.

Angajeaza un Avocat din București pentru nevoile tale

Dacă ești din București, un birou avocatură nu este greu de găsit. Avocații lucrează zi și noapte pentru a rezolva cazurile care le sunt puse în față. În ce domenii activează acești apărători ai legii? Un birou de avocatură din București are experți în domenii precum:

 1. drept penal și drept penal al afacerilor;
 2. criptomonede, tehnologie blockchain și active digitale;
 3. dreptul muncii;
 4. drept imobiliar;
 5. dreptul familiei;
 6. comerț electronic;
 7. avocat drept comercial;
 8. start-upuri și investiții ș.a.m.d.

În ce domeniu ai nevoie de expertiza unui avocat? Prezinți interes pentru criptomonede sau dorești să îți deschizi propria afacere? Indiferent de situația în care te afli, un avocat expert îți va fi alături. Mai jos vom detalia câteva domenii de activitate ale avocaților și modul prin care ei îți pot fi de folos.

Vrei să investești în criptomonede?

Un domeniu puțin mai nou, aria criptomonedelor este în plină dezvoltare. Aceste monede virtuale au devenit populare în principal în State, după care s-au extins în întreaga lume. În România, oamenii au început să devină interesați de diferitele feluri de monede digitale. Ești și tu interesat de ele?

Monedele virtuale sunt de mai multe feluri. Astfel, poți cumpăra, schimba sau investi:

 • BitCoin;
 • DogeCoin;
 • Ethereum;

Acestea sunt principalele și cele mai populare monede digitale. Experții din acest domeniu intervin atunci când apar probleme la nivel de tranzacții. Dacă întâmpini dificultăți cu tranzacțiile, cere sfatul unui expert în criptomonede.

Cu ce te ajută un expert în dreptul penal?

Există multe situații din viața de zi-cu-zi care pot fi catalogate drept „penale”. Un furt, o înșelăciune, abuzul fizic asupra unei persoane. În astfel de situații, oamenii legii nu stau cu mâinile în sân și lucrează pentru a impune legea și dreptatea.

Un specialist în dreptul penal are multă treabă de făcut. Adună dovezi, întocmește documente, interoghează persoane și trage concluzii. Rezultatele satisfăcătoare apar atunci când problemele sunt rezolvate, iar clienții sunt apărați. Nu ezita să apelezi la un specialist dacă te regăsești într-una dintre situațiile descrise mai sus.

Dorești să îți începi propria afacere?

Mulți dintre noi își doresc să devină antreprenori. Deschiderea propriei afaceri aduce cu sine multe beneficii. Cu toate acestea, unii uită unele aspecte care fac dificilă pornirea unui start-up și dezvoltarea lui. Cu ce anume îți poate fi de folos un avocat în start-upuri și investiții?

Munca unui expert din acest domeniu se rezumă în special la:

 • rapoarte de due dilligence;
 • redactarea de negocieri sau alte acorduri încheiate cu sponsori sau parteneri;
 • consultanță juridică în scopul oportunităților de investiții sau înființării de noi societăți;
 • redactarea de rapoarte financiare și de viabilitatea proiectului.

Ce trebuie să știi legat de dreptul comercial?

Deții o întreprindere mică sau mijlocie sau chiar o societate mare? Există câteva aspecte legate de dreptul comercial pe care ar fi bine să le cunoști. Când ești nesigur de unele legi, cel mai bine ar fi să te consulți cu un specialist în drept comercial.

Avocații sunt persoane în care putem avea încredere atunci când întâmpinăm probleme de natură legală. Nu doar atât, putem apela la ei și când dorim să ne deschidem propria afacere sau să  facem investiții. La ce birou de avocatură putem apela pentru cei mai buni experți?

Recomandarea noastră: Buju Stanciu & Asociații

O echipă de avocați pe care noi îi recomandăm sunt Buju Stanciu & Asociații. Aceștia au în echipă membri care oferă consultanță juridică în:

 • drept penal și drept penal al afacerilor;
 • criptomonede, tehnologie blockchain și active digitale;
 • dreptul muncii;
 • drept imobiliar;
 • dreptul familiei;
 • comerț electronic;
 • drept comercial;
 • start-upuri și investiții ș.a.m.d.

Orice nelămurire ai, această echipă îți stă la dispoziție să ți-o explice și să îți ofere cele mai bune soluții. Dacă ești din București, primii avocați pe care-i poți consulta sunt Buju Stanciu & Asociații.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram