Agentie de branding – creatie grafica

29 octombrie 2018
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

Incep prin a explica fenomenul de brand care prin definitie inseamna marca sau a pune marca pe un  produs. Mie una imi este mai usor sa spun renume pentru ceva creat de catre anumite persoane, care au reusit sa devina celebre in acelasi timp cu promovarea produselor lor.

Exemple Gabrielle Chanel alias Coco Chanel si-a promovat Casa de Moda, facandu-i inaugurarea in 1909. Ma intreb ce anume a facut-o sa aiba asa succes pana in acest secol? 

Creatia artistica a avut rolul decisiv. Coco a stiut sa combine imbracaminte mentinand liniile simple, creand parfumuri, implicand totodata artisti de renume, precum Marilyn Monroe, prin 1950, arta si filmul sau arta flimului au mers foarte bine impreuna.

Ii mai mentionez si pe Giorgio Armani, care s-a lansat in 1975, Christian Dior in 1946 si tot asa exemplele pot continua. 

Strategia de marketing prin creatii grafice

Ne intrebam cum oare au reusit sa se mentina in top atat de mult si bine. Strategiile de marketing folosite inteligent au prins viata si au dat valoare.

Primul impact al unui produs lansat este dat de creatia grafica, modul de prezentare, vocea de fundal, cum percepem un produs, cat de rapid ramane intiparit in minte si cat de repede il… uitam. Produsele se adreseaza pe segmente de piata, se testeaza pe o durata de timp, mentinerea brandului fiind data de cifra vanzarilor si statistici care mai de care reflectand cota de audienta si popularitate.

La infiintarea unei societati comerciale, impactul vizual este cel mai important. Sa luam ca si exemplu, campaniile publicitare audio, video. Sa nu uitam de produsele personalizate, sau cele cu antet, gen: pixuri cu numele companiei, agende personalizate, calendare personalizate, carti de vizita, foi, plicuri, invitatii cu antet.

Agentie de branding si transformarea imaginilor in arta…

Armeanu Creative Studio ar fi o agentie de care am auzit si nu asa doar ca am auzit, se vorbeste destul de mult in mediile de afaceri, recomandarile fiind laudative. Ce-o fi facut asa deosebit aceasta Agentie de branding, de s-a impus in mediul online si nu numai. Parerile sunt impartite, unii dau ‘vina’ pe creatia grafica (mare adevar, am verificat!), utilizarea Google pentru a-si impune marca in mediul virtual.

De curiozitate le-am accesat web site-ul sa dau un tur de critic. Da de unde ca am deschis exact la feedback area, din eroare, asa ca nu mai pot spune ceva critic, cel putin nu acum. O sa spun cand imi voi infiinta firma, daca va fi ceva de spus. Ma voi prezenta personal la Armeanu Creative Studio, cerandu-le politicos sa ma prezinte cum cred ei mai bine de cuviinta. Sunt sigura ca serviciile rapide, echipa tanara si experienta, de ce nu, vor face din nume… renume. 

Cum incep eu cu aceasta idee simpla, de altfel, asa au inceput si altii, care cu ajutorul expertilor si-au consolidat brandul.  

Ce ma atrage cel mai mult este cuvantul creatie, in sectiunea destinata feedback se pot adauga comentarii direct pe aspectul reclamei, un mod eficient de a lucra, transformand orice imagine in arta...

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram