Agenția de Print sprijină mediul de afaceri din România

13 noiembrie 2017
Autor:
NOMADE Communication

Agenția de Print – prima companie românească de brokeraj de tipar - se implică, în mod activ, în sprijinirea mediului de afaceri din România și este prezentă, în calitate de partener, la evenimente de referință din numeroase industrii.

Unul dintre acestea a fost Entrepreneurship Summit 2017 Timișoara organizat de către Business Days – unul dintre cele mai importante evenimente internaționale de business ale anului. Summit-ul a reunit peste 1.200 de antreprenori, manageri și profesioniști din diferite domenii și peste 120 de speakeri români și străini. În calitate de parteneri logistici ai evenimentului, Agenția de Print a gestionat întregul proces de print și a asigurat tipărirea materialelor la cea mai înaltă calitate și furnizarea lor la timp. În acest fel, organizatorii au primit tot suportul material și logistic de care au avut nevoie pentru ca summit-ul să se desfășoare în condiții optime.

Agenția de Print crede, cu tărie, faptul că sportivii români merită tot sprijinul de care au nevoie pentru a atinge performanțe remarcabile. De aceea, a susținut, în calitate de partener, Business & Sport Leaders Summit – eveniment care și-a propus conectarea potențialului industriei sportului cu mediul de afaceri, cu scopul de a dezvolta parteneriate de succes. Ca de fiecare dată, Agenția de Print s-a ocupat de întregul proces de print management conform cerințelor organizatorilor, astfel încât participanții au beneficiat de materiale printate de cea mai bună calitate.

Despre importanța implicării companiei în susținerea mediului de afaceri românesc, Călin Pascu – Manager General – spune: Consider că orice ajutor sau inițiativă care contribuie la  creșterea mediului de afaceri românesc ajută la generarea unor rezultate și mai bune pentru companiile implicate și duce la dezvoltarea acestora. Agenția de Print este o afacere românească și orice contribuție ne ajută și pe noi pe termen lung. Cred în beneficiile pe care le creăm pentru parteneri și pentru noi atunci când fiecare persoană sau companie se implică!

Agenția de Print aniversează 5 ani de când a introdus în România nișa brokerului de print, timp în care a dus la bun sfârșit proiecte complexe pentru companii de referință din țară, din domenii precum banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare și mulți alții.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram