Agatul la Accent Bijuterii piatra a protecției

15 ianuarie 2014

Botezată pentru prima dată de Theophrastus, filozof și naturalist grec, care a descoperit-o pe malurile râului Achates, pe teritoriul Siciliei de azi, agatul face parte din familia calcedoniilor și este una din cele mai vechi pietre semiprețioase mentionată încă din antichitate.
Se spune că este piatra absolută în ceea ce privește protecția față de toate relele, această piatră atrăgând puterea și ferind inclusiv fetele care trebuie să-și viseze ursitul, de visele rele ale nopții, de stress și scurgerile de energie.

Legenda agatului spune că este o bucată din unghia Afroditei, zeiţa frumuseții și a iubirii, unghie ce a fost tăiată de fiul său Eros, în timp ce aceasta dormea adânc sub un chiparos. Bucuros că avea în mână o bucată din unghia mamei sale, în timp ce zbura spre cer i-a scăpat unghia pe un munte şi acesta s-a transformat în agat.

Noblețea agatelor nu este dată numai de culoarea lor de o sobrietate strălucitoare, ci și de rolul important pe care îl pot juca în viața noastră.
Sentimentele negative ca anxietatea, stresul, suferința, sentimentul de singurătate, efectele dureroase ale eșecului sau pierderii, toate se transformă în energii pozitive sub efectul protector al agatelor.

Spiritual aduce abundență și împlinire pe toate planurile vieții. Emotional încurajează concentrarea în zilele când ne simțim mai confuzi sau mai puși pe ceartă.

Chinezii apreciază foarte mult aceasta piatră semipretioasă deoarece are darul de a echilibra energiile yin-yang.
Din cele mai vechi timpuri, principala calitate a agatului a fost considerată a fi capacitatea de a aduce la suprafaţă talentul şi abilitaţile interioare pe care cei mai mulţi oameni le au chiar fără să ştie, ajutând se spune şi la ameliorarea problemelor sentimentale.
Această piatră protejează nativii din zodiile: Taur, Berbec, Leu, Fecioară.

Agatul, deşi nu este decât o simplă varietate de cuarţ, îşi compensează originile modeste cu unele dintre cele mai frumoase modele și culori ce se întâlnesc în lumea mineralelor, cu variante în toate culorile curcubeului, de la negru și gri la maro, roz, bleu sau galben.
Cu un aspect unic și greu de egalat (textură în multiple straturi suprapuse), atunci cand bijutierii le-au redescoperit, le-au folosit pentru orice fel de podoabe - cercei, pandantive, inele sau brăţări din argint.

Doriți-vă agatul în colecția dumneavoastră de bijuterii, vizitați-ne și veti fi întâmpinați de un număr mare de bijuterii elegante din argint cu agat natural, în culori ce vă vor face imaginaţia să meargă pe tărâmuri în culorile toamnei sau, dimpotrivă în țări cu cerul plumburiu. Pentru ocazii speciale sau un look office, agatul va fi, fără îndoială, piesa centrală ţinutei!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.
Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram