Aflați mai multe despre cele mai populare tipuri de blănuri pentru femei

Hainele de blană au fost întotdeauna unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte printre femei. Vă păstrează corpul cald chiar și în zilele cele mai reci ale iernii și vă oferă acel aspect luxos pe care noi toți îl dorim. Unul dintre cele mai inovatoare magazine care comercializează blănuri de înaltă calitate este A&A Vesa. Din 1994, această companie a îndeplinit dorința fiecărui bărbat și femeie, proiectând modele care sunt mereu în tendință și manuite cu atenție de mână unor oameni foarte talentați. Toate produsele noastre sunt confecționate din blană naturală 100%: piele cu blană de miel merinos, blană de vulpe polara, blană de vulpe roșie sau blană de raton.
S-ar putea să nu înțelegeți diferența dintre toate aceste blănuri, așa că vă vom oferi câteva informații despre cele mai populare tipuri de blănuri pentru femei:

Blană de vulpe
Acest tip de blănuri pentru femei este cunoscut pentru că este incredibil de pufos și foarte cald. Blana din vulpe oferă întotdeauna un aspect plin de farmec, fiind perfect pentru doamnele care știu că moda este un stil de viață. Două dintre cele mai populare blănuri de vulpe sunt cel alb și roșu. Vulpea albă are un substrat foarte gros și poate avea o umbra ușor albastră de-a lungul fundului peliculei. Fiind o blană albă, aceasta trebuie să fie albită pentru a nu se transforma în galben. Chiar dacă este mai pretențioasa decât alte tipuri de blănuri pentru femei, aceasta este unul dintre cele mai strălucitoare și sofisticate articole de îmbrăcăminte pe care le poate avea o femeie. Vulpiile roșii au o blană matasoasă și puternică, echilibrând eleganța cu durabilitatea.
Pentru a păstra caracteristicile acestui tip de blănuri pentru femei, trebuie să le curățați în mod regulat și să aveți grijă de acestea pentru a le proteja blana pufoasa.

Blana de raton
O haina din blana de raton va fi întotdeauna moale, densă și extrem de pufoasă. Oferă căldură și poate fi purtata pentru mai multe sezoane dacă este îngrijita în mod corespunzător. Blana de raton poate fi, de asemenea, albită sau vopsită. Această blană de raton este frumoasă, somptuoasă, mărește eleganța și frumusețea fiecărui outfit.

Blana de miel
O haina din blana de miel este mai grea decât alte tipuri de blănuri, dar este una dintre cele mai calduroase. Are propria personalitate, fiind super-elegantă și mereu la modă. Mai mult decât atât, prețul său este mai accesibil decât altor tipuri de blănuri pentru femei. Puteți purta atât într-un stil clasic, cât și într-unul sportiv-casual. Desigur, trebuie să ai grijă de ea, pentru că e destul de sensibilă, ca orice blană naturală.
Deci, acum că știți principalele tipuri de blănuri pentru femei, ați decis care este favoritul dvs.? Dacă nu, verificați magazinul online A&A Vesa și aflați articolele de îmbrăcăminte minunate și accesoriile din blănuri naturale. Knock, knock, iarna vine și trebuie să fiți pregătiți.