Află totul despre Pamirco – cea mai bună companie din domeniul prelucrării lemnului.

21 ianuarie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Dacă ești încă în căutarea unei companii care se ocupă cu producerea de traverse cale ferată, te anunțăm mai mult decât liniștiți că poți opri căutările! Noi am găsit pentru tine cea mai profesionistă echipă din cadrul unei companii cu tradiție în prelucrarea lemnului. Dacă încă nu ești convins, citește în continuare pentru a convinge de ceea ce spunem noi acum!

Pamirco este o companie expertă în producția de traverse de cale ferată și în prelucrarea atentă a lemnului. De ce am menționat mai sus că aceasta este o companie cu tradiție? Ei bine, acum vei afla că aceasta continuă tradiția Fabricii de Cherestea din Mănăștiur, deci nu vor nimic altceva, decât să surprindă plăcut prin calitatea serviciilor oferite!

Produsele de înaltă calitate sunt cele care ne definesc la nivel de companie și la nivel de echipă. Promitem că nu dezamăgim atunci când vine vorba de produsele și serviciile noastre! Din acest motiv, te invităm să ne faci o vizită pe site pentru a afla mai multe informații despre noi și despre serviciile noastre!

Fă cunoștință cu o companie cu tradiție în producția traverselor de cale ferată

Pamirco este o companie cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu de prelucrare de lemn, deci putem spune că suntem bazați pe ceea ce facem și pe ceea ce putem oferi. Activitatea principală a tuturor membrilor echipei noastre este tăierea și rindeluirea lemnului. Ce înseamnă toate acestea? Te vom învăța chiar noi!

Ce este rindeluirea lemnului? Aceasta este o operațiune aplicată în domeniul tâmplăriei în procesele de prelucrare de lemn. Se execută cu ajutorul unor rindele de diferite tipuri. Ca să trecem direct la subiectul principal, o astfel de operațiune se execută cu scopul cioplirii sau cu scopul netezirii suprafeței bucății de lemn.

Deoarece continuăm tradiția Fabricii de Cherestea din Mănăștiur, ne asigurăm că ceea ce le inspirăm tuturor clienților noștri este:

calitate promptitudine profesionalism

Încercăm să ne adaptăm tuturor cerințelor care apar pe piață. De aici apare și continua noastră perfecționare la nivel profesional. Suntem foarte implicați în ceea ce privește lucrul cu lemnul. Din acest motiv, ne asigurăm că ceea ce le oferim partenerilor și clienților noștri nu sunt nimic altceva decât produse și servicii de înaltă calitate!

Descoperă care sunt serviciile și produsele cu care te întâmpină compania noastră

Pamirco este o firmă impresionantă prin serviciile pe care aceasta le oferă. Echipa noastră îți va prezenta în continuare serviciile firmei noastre de care tu poți profita!

Impregnare Capacitatea de impregnare e de 40 M3/24 ore. Astfel sunt asigurate standardele cele mai înalte la nivel de calitate.
Uscare artificială Capacitatea de uscare este de 300 M3/ciclu. Acest tip de serviciu oferit de echipa noastră de profesioniști se realizează cu ajutorul a 6 uscătoare de ultimă generație.
Aburire Capacitatea de aburire este de 40 M3/24 ore. Această acțiune are loc cu ajutorul unuia dintre cele mai moderne aparate de aburire.

Produsele oferite de noi, după cum cred că ați ghicit, sunt: traversele de cale ferată, dar vei rămâne surprins și de celelalte tipuri de produse de care dispunem. Află tipurile de căi ferate în care suntem specializați și ceea ce îți mai putem oferi noi!

  1. Traverse de cale ferată normale.
  2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări.
  3. Traverse pentru poduri.
  4. Panouri asamblate.
  5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei.

Deși traversele de cale ferată pot fi produse și prelucrate din lemn de esență moale, noi preferăm doar lemnul de esență tare. Acesta este modul în care ne asigurăm că toate produsele noastre rezită în timp. Suntem fanii calității și ne asigurăm că acest lucru se vede la nivelul fiecărui produs oferit de noi!

Noi suntem cei care îți oferă serviciile de cea mai bună calitate!

Cei ce au apreciat calitatea tuturor produselor noastre sunt, mai exact, diversele companii de prin țări precum: Egipt, Turcia, Japonia, Ungaria, Slovenia, Anglia, Olanda, Serbia, Belgia, România și Germania. Echipa noastră dorește să ofere tuturor clienților companiei doar cele mai calitative produse, servicii și experiența de primă clasă.

Cu o astfel de experiență îndelungată în acest domeniu, este imposibil să spui că nu am știi ceea ce facem. Suntem mai mult decât siguri că nu te vom dezamăgi, nici noi, nici serviciile/produsele oferite de noi! Pentru mai multe informații, te invităm să ne faci o vizită pe site!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram