Afla cum te poţi promova online fara a aloca bugete mari pe 18 19 iunie

13 iunie 2016

Trainerul Ionuţ Condruz va furniza cele mai utile şi eficiente instrumente de marketing online, prin intermediul aplicaţiilor teoretice, dar şi a exerciţiilor practice. Cursanţii vor beneficia de sesiune de e-coaching-suport oferită pe e-mail de către trainer, pentru aplicarea tehnicilor învăţate şi rezolvarea problemelor întâmpinate. Ionuţ Condruz are o experienţă de peste 6 ani, atât în marketing digital, cât şi în management. În prezent, el este consultant în promovarea online şi în management pentru diferite companii. Ionuţ a susţinut prelegeri despre Marketing digital, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.
Participanţii la cursul de marketing digital primesc un suport de curs detaliat si au posibilitatea să obţină un atestat de competenţelor antreprenoriale generale, în urma susţinerii unui examen, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.
Durata cursului este de 16 ore, iar preţul cursului este de 500 lei. Înscrierile se fac telefonic la 0743.183.353, pe e-mail sau accesand pagina web.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram