Află ce piatră semiprețioasă ți se potrivește în funcție de zodie

19 martie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Sunteți în căutarea unui accesoriu inedit care să vă scoată ținuta în evidență? Aveți o pasiune pentru astrologie iar viața spirituală este importană pentru dumneavoastră? Ei bine, Craft Mystic are soluția cea mai potrivită!

Aveți posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de pietre semiprețioase care să aducă un strop de culoare accesoriilor dumneavoastră. În același timp, aceste produse pot echilibra energiile pozitive și cele negative, oferindu-vă diverse beneficii în funcție de propriile preferințe.

Din ce în ce mai mulți oameni folosesc astfel de cristale cu scopul stabilizării propriului câmp energetic, încărcându-se totodată cu energie pozitivă.

Cu toate că fiecare piatră în parte are atribuții diverse și are un impact destul de semnificativ asupra vieții noastre, este important să aflăm care este cea mai potrivită pentru noi.

Originile asocierii dintre pietre și astrologie

De la bun început oamenii au admirat pietrele cu un aspect deosebit și au considerat că acestea ar avea proprietăți benefice, asociindu-le cu energii pozitive. Acestea au devenit treptat, purtătoare de noroc și armonie.

Încă din epoca romană existau amulete confecționate din pietre semiprețioase cu inscripții specifice fiecărei luni ale anului.

Urmând cursul istoric, primele asocieri între lunile anului și pietrele semiprețioase s-au desfășurat în secolul al XV-lea. Astfel, oamenii au început să poarte podoabe precum cercei sau inele, decorate cu pietre specifice lunii în care se nășteau.

Beneficiile cristalelor în diferite domenii

  • Cristale care atrag și mențin dragostea – cuarțul roz, piatra lunii
  • Cristale pentru sănătate și vindecare – hematit, cristal de stancă
  • Cristale pentru eliberare de energii negative – lapis lazuli, obsidian
  • Cristale protectoare în călătorii – malachit, ametist

Cristale semiprețioase recomandate pentru fiecare zodie

Dacă sunteți pasionați de bijuterii cu pietre semiprețioase datorită aspectului lor deosebit și al semnificațiilor profunde ale acestora, ar trebui să aflați care este piatra dumneavoastră norocoasă.

Pietrele semiprețioase au fost asociate din cele mai vechi timpuri cu zeii, cu planetele cât și cu cele 12 luni ale anului. Acestea dețin și în prezent aceleași semnificații și simboluri, fiind asociate cu energii pozitive. Cristalele semiprețioase sunt foarte benefice pentru cel care le poartă.

Ce cristal se potrivește fiecărei zodii

BERBEC -        CORAL

-        GRANAT

TAUR -        CUARȚ

-        JADUL

GEMENI -        OCHI DE TIGRU

-        CITRINUL

RAC -        PIATRA LUNII

-        CUARȚ

LEU -        ONIX

-        OCHI DE TIGRU

FECIOARĂ -        MALACHIT

-        AMETIST

BALANȚĂ -        TURCOAZ

-        CUARȚUL ROȘU

SCORPION -        OBSIDIAN

-        GRANAT

SĂGETĂTOR -        OCHI DE TIGRU

-        TURCOAZ

CAPRICORN -        ONIX NEGRU

-        CUARȚ FUMURIU

VĂRSĂTOR -        LAPIS LAZULI

-        TURCOAZ

PEȘTI -        AMETIST

-        LAPIS LAZULI

 

Cu toate acestea, există posibilitatea să rezonați mai bine cu un alt cristal față de cel atribuit zodiei dumneavoastră. Este important să îl alegeți pe cel care vă transmite cea mai puternică energie. Se întâmplă adesea ca un cristal să vă aleagă pe dumneavoastră și nu invers.

Ce proprietăți dețin cele mai cunoscute cristale

Ametistul este cunoscut pentru proprietățile sale relaxante, oferind armonei și prosperitate celui care îl poartă. Se consider că acesta este benefic pentru zodiac căruia îi este atribuit, promovând deopotrivă pacea, calmul și claritatea minții.

Capacitățile obsidianului de protecție împotriva energiilor negative din jur sunt considerate ca fiind benefice pentru zodia scorpion. Acesta promovează stabilitatea și încurajează la nivel spiritual, vindecarea emoțională. De asemenea, acest cristal poate întări curajul și încrederea în sine.

Cuarțul roz este asociat de cele mai multe ori cu dragostea, fiind numit adesea drept piatra inimii. Acesta promovează acceptarea de sine, pacea și calmul. În aceeași măsură, proprietățile acestuia pot întări conexiunea spirituală a unei persoane cu partenerul de cuplu, prietenii sau familia.

Cel mai bun magazin de pietre semiprețioase

Craft Mystic vă oferă o gamă largă de produse confecționate din pietre semiprețioase, accesibile pentru toate tipurile de cumpărători. Puteți alege din diferite seturi de cristale, în funcție de preferințele dumneavoastră. Aveți la dispoziție o multitudine de produse ornamentale care să ofere un decor inedit casei dumneavoastră.

De asemenea, pe website-ul magazinului puteți găsi diferite coliere cu pandantive împodobite cu pietre semiprețioase. Acestea pot complete perfect orice ținută și ies foarte usor în evidență datorită culorilor și detaliilor deosebite.

 Cele mai populare produse de pe Craft Mystic

  1. Ornament de agățat tematică pietre chakra
  2. Cristale și pietre naturale – set 34 de piese
  3. Set 6 pachete mix de bețisoare parfumate
  4. Set 60 de sticluțe cu dop de plută
  5. Set 50 de accesorii Wiccan pentru începători

Nu mai ezitați și achiziționați-vă cristalul care vi se potrivește. Dacă doriți mai multe detalii, puteți accesa site-ul Craft Mystic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram