Afla cat de important este un suport prosoape baie de buna calitate. Tot ce trebuie sa stii inainte de a face o astfel de achizitie

Intr-o locuinta moderna, se acorda o maxima importanta absolut tuturor detaliilor, de la masa de cafea, pernele pentru scaune, dozatorul de sapun si pana la un suport prosoape baie de calitate.

Desi exista nenumarate magazine ce comercializeaza accesorii pentru baie ce au un aspect placut, confectionate din diferite materiale, in diferite culori, se pare ca nu toate sunt de buna calitate, deteriorandu-se intr-un timp scurt, afectand intregul aspect impecabil al unei bai bine intretinute.

De ce avem nevoie de accesorii de cea mai buna calitate pentru baie?

De cele mai multe ori, baia nu este o incapere foarte mare, motiv pentru care toate accesoriile de care aceasta dispune vor fi la vedere, usor de observat de toti cei care ii calca pragul. Astfel, trebuie sa le acordam o importanta aparte, pentru a obtine un cadru perfect, placut vizual din toate punctele de vedere.

Mediul umed din baie favorizeaza deteriorarea mult mai rapida a produselor din aceasta incapere. Din acest motiv, trebuie sa evitam, pe cat posibil, obiectele confectionate din lemn sau din metale mai putin rezistente, chiar daca pretul acestora va fi intotdeauna mai mic. Daca optezi pentru produse slab calitative, va fi nevoie sa le schimbi mai des, ceea ce nu ti-ai dori, cu siguranta. Daca vei monta in baia un obiect de buna calitate, acesta va rezista mult mai bine in timp si va avea si un aspect mult mai placut. Aceste investitii chiar merita si de aceea nu ar trebui sa facem economii in acest sens.

Cum alegem un suport prosoape baie potrivit. Tipuri si specificatii

Desi pare un accesoriu banal, usor de ales, lucrurile nu stau chiar asa. Acestea sunt de mai multe tipuri si trebuie sa fie alese in functie de locul de care dispui dar si de designul baii.

Suport prosoape clasic

Suportul clasic arata exact ca o bara din metal, de buna calitate, si se monteaza in perete, in doua puncte. Pe acesta poate fi pus fie un prosop mare, fie doua mici, si poate fi integrat chiar si in baile de dimensiuni mai mici. In functie de preferinte, acestea pot avea diferite forme, marimii si culori.

Suport prosoape dublu

La fel ca cel clasic, si acest suport se prinde in perete, in doua puncte, insa dispune de doua locuri pentru prosoape. Daca te confrunti des cu situatia in care nu ai unde sa intinzi prosoapele ude, alege cu incredere un astfel de obiect.

Suport prosoape mobil

Acest suport se prinde in perete doar intr-un punct si va putea fi miscat, dintr-o parte in alta, in cazul in care nu doresti ca prosopul sa stea paralel cu peretele. Extrem de eficient pentru baile foarte mici, acest suport are un design modern si usor de integrat in orice spatiu.

Suport prosoape dublu mobil

Si acest suport pentru prosoape se prinde tot intr-un singur punct, insa dispune de doua bare pe care poti pune prosoapele. In cazul in care iti doresti sa montezi un astfel de suport, vei economisi spatiu si vei oferi incaperii un design modern.

Agatatoare prosoape

Clasice si din ce in ce mai intalnite in baile minimaliste, aceste agatatoare pentru prosoape pot avea diferite forme si pot fi montate in orice colt al incaperii. Acestea au un pret foarte scazut si pot fi confectionate din orice material, in orice culoare. In cazul in care nu iti doresti un suport prosoape baie clasic, la fel ca cele prezentate mai sus, poti alege unul de acest tip, mai ieftin si mai usor de integrat si de inlocuit.

Alegerea perfecta pentru o baie moderna

Magazinul online de aici dispune de o multime de modele de suporturi pentru prosoape, din care il vei putea alege pe cel mai potrivit pentru tine. Confectionate din materiale de cea mai buna calitate, acestea vor rezista in timp si vor arata perfect, exact asa cum iti doresti. Pentru un design perfect al locuintei, trebuie pus intotdeauna accentul pe accesorii, indiferent de cat de neinsemnate le consuderi la prima vedere.