AFI Palace Ploiesti va gazdui Festivalul International de Film Ploiesti

12 februarie 2015

In perioada 19-22 februarie 2015, AFI Palace Ploiesti va gazdui Festivalul International de Film Ploiesti, aflat la cea de-a IV-a editie.
Evenimentul va fi organizat de Parcfilm si de Fundatia Comunitara Prahova, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in parteneriat cu AFI Palace Ploiesti, Cinema City, Helen Film si BRD -Groupe Société Générale.
PIFF 2015 va aduce in AFI Palace Ploiesti cele mai noi si provocatoare scurtmetraje, apartinand genurilor SF, horror, thriller si actiune.
Anul acesta s-au inscris din 42 de tari peste 600 de productii, dintre care 21 s-au calificat in competitia oficiala. Printre acestea se numara productii ce vor fi difuzate in premiera nationala si mondiala, precum „In timp ce zburau catre Luna”, un scurtmetraj produs in Serbia, a carui echipa va fi prezenta la festivalul din acest an.
De asemenea, iubitorii de filme vor avea ocazia sa urmareasca premiera europeana a scurtmetrajului „Sange de hiena”, care a facut turul festivalurilor din America de Nord, dar si premierele internationale „Sir Gawain si Cavalerul Verde” si „Ultima dorinta: Idila”.
Programul festivalului PIFF 2015 va cuprinde patru categorii speciale ce vor diversifica optiunile spectatorilor: Lovestory Special – o sectiune dedicata povestilor de dragoste neobisnuite, Dark Comedy – filme scurte cu umor negru, programul Experimental, dar si Children’s Morning Fun – animatii care sa insenineze diminetile celor mici.

Mai multe informatii despre filmele din festival se pot gasi pe site-ul festivalului sau pe pagina de facebook
De asemenea, pentru a urmari evenimentele si noutatile lunii februarie din AFI Palace Ploiesti, puteti accesa site-ul oficial sau pagina oficiala de Facebook, AFIPalacePloiesti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram