Afectiunile locomotorii nu inseamna sfarsitul vietii

Pentru toate aceste persoane care nu se mai pot deplasa singure nimic nu mai este placut in viata pentru ca nu se pot bucura cu adevarat atunci cand depind de cineva pana si pentru nevoile fiziologice, firesti. Cel mai greu este pentru tinerii care au toata viata inainte, care pana la un moment dat au sperat la o familie, la un loc de munca si dintr-o data toate visele s-au naruit. Lucrurile banale care le faceau inainte astazi sunt doar sperante desarte, iar pentru acest lucru au nevoie de sprijin atat din partea apropiatilor cat si fizic pentru a se deplasa mai usor, iar acesta este un scaun cu rotile.

Cum sa ajutati persoanele cu probleme locomotorii? In afara de faptul ca trebuie tot timpul sa le ridicati moralul, sa stie ca nu sunt singuri, ca intotdeauna vor gasi un sprijin si ca poate intr-o buna zi se vor face bine printr-o minune, acestia au nevoie de un mijloc de deplasare, un fotoliu rulant electric de la Tehnico Medical este exact ce au nevoie pentru a se deplasa prin casa si pe afara, pentru a nu mai cere ajutorul in scopul indeplinirii nevoilor umane.

Daca este afectat cu singur membru, iar persoanele respective au nevoie decat de dispozitive de mers ajutatoare, un baston ortopedic de la Tehnico Medical este ideal pentru a sustine echilibrul in mers atat pentru adulti cat si pentru copii. Bastonul poate fi reglat pe inaltime si comandat in functie de dorintele fiecaruia, de aluminiu sau lemn, pentru barbati sau femei.