fbpx

Aerobic Tae bo Zumba C Moves Aerobic Fitness

AEROBICUL reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibil persoanelor de toate varstele, indiferent de sex. Obtinem tonus crescut pentru picioare si fese, tonus imbunatatit al bratelor, al spatelui dar si rezistenta. Slabirea este accelerata, la fel si imbunatatirea aspectului general al corpului: picioare ferme, cu muschi definiti si alungiti, fese bombate si abdomen plat.

TAE-BO inseamna Total Awareness Excellent Body Obedie nce, aceste exercitii sunt o combinatie de karate, box, balet, tae kwan-do, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Exercitiile tae-bo vizeaza tonifierea musculaturii, intarirea sistemului osos, imbunatatirea mentalitatii, echilibrului si mobilitatii, precum si pierderea in greutate si scaderea aportului caloric.

ZUMBA este un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie ce combina energia si muzica ritmata, antrenata cu miscari de dans latino care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie prin eliminarea endorfinelor. Acest tip de antrenament te face sa te simti bine, sa te distrezi si sa-ti modelezi corpul in acelasi timp. Ca orice antrenament de tip cardio, zumba te ajuta sa arzi calorii, sa ai o musculatura frumoasa si mai tonifiata, sa-ti sporesti densitatea oaselor, sa scapi de grasime si sa-ti micsorezi tensiunea. Cu zumba se ard in medie 500-700 de calorii/ora.

C-Moves Aerobic este un program de fitness, creat atat pentru orele de aerobic cat si de step-aerobic. C-moves este un tip de ora dance-fitness ce combina muzica latino si internationala cu miscarile dance si cu antrenamentul de fitness de tonifiere. Acesta imbunatateste functiile sistemului cardio-vascular si in acelasi timp antreneaza cele mai importante grupe de muschi ale corpului.
Practicate regulat, aceste exercitii te ajuta sa ajungi si sa te mentii la forma fizica dorita.Essenza unui sport eficient consta si intr-un personal specializat si facilitatile oferite de o sala amenajata dupa toate standardele.
http://www.essenzaclub.ro/aerobic.html http://www.essenzaclub.ro/fitness.html