Adysim, firma de servicii funerare ce se poate ocupa de toate demersurile organizatorice ale unei inmormantari

In momente de genul, trecerea in nefiinta a unei persoane dragi, durerea familiei indoliate nu se poate masura nici macar in cuvinte. O astfel de intamplare tragica ia prin surpindere pe toata lumea, iar demersurile ce tin de inmormantare sunt o povara in plus pe umerii familiei.

Companiile ce ofera servicii funerare sunt ajutorul de care orice familie indoliata are nevoie. Pentru perioada de priveghere este de doar 3 zile, tot ce isi doresc apropiatii este sa petreaca timpul ramas cu defunctul. Drumurile pentru eliberarea permiselor si a diferitelor acte vor reduce semnificativ din timpul petrecut cu cel care a fost sora, frate, parinte sau apropiat.

Compania Adysim este solutia familiilor din Bucuresti si Ilfov ce trec prin astfel de momente triste. Echipa companiei vine in ajutorul familiei indoliate preluand totalitatea sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare. Discretia, devotamentul si profesionalismul sunt cele ce descriu intregii ani de experienta a acestei agentii funerare.

Gama vasta de servicii

Pentru ca familia sa poata sa isi petreaca in liniste ultimele clipe ramase cu defunctul, Adysim pune la dispozitia acesora o gama larga de servicii si produse precum:

  • Sicrie;
  • Transport funerar;
  • Transport persoane;
  • Toaletare;
  • Repatriere;
  • Imbalsamare;
  • Documente si declaratii;
  • Eliberarea certificatului medical de la medical legist;

In functie de necesitati, dar si de buget, se poate forma un pachet complet pentru o inmormantare cum se cuvine, prin alegerea serviciilor dorite. Totodata, firma este disponibila la orice ora din zi sau din noapte. Avand in vedere ca o astfel de intamplare apare pe neasteptate, echipa este gata oricand sa presteze serviciile cerute.

Serviciul de transport funerar

Transportul funerar poate fi asigurat tot de Adysim. Firma are la dispozitie masini special autorizate, limuzine funerare tip dric. Totodata, Adysim pune la dispozitie si dubite pentru transportul persoanelor in Ilfov, Bucuresti sau la o alta locatie unde are loc inmormantarea.

Sicriul si caracteristicile sale

Pentru a se plia pe bugetul oricui, echipa Adysim a pus la dispoztie mai multe game de sicrie ce difera ca pret. Astfel, se poate alege sicriul din gama social, mediu, economic, lux, superlux sau special. Indiferent de gama din care face parte, sicriul va fi insotit de accesoriile aferente.

Coroanele – un ultim mesaj intiparit pe acestea

Prin intermediul coroanelor se poate transmite un ultim mesaj ce va ramane intiparit pentru mult timp. De la Adysim se pot procura coroane atat din flori artificiale, cat si din flori naturale. Diferenta dintre aceste doua tipuri o face pretul, evident mai mare in cazul celor cu flori naturale.

Acestea pot fi alese si in functie de model sau marime, dar si in functie de culoarea florilor. Alegerea coroanei trebuie facuta dupa preferintele fiecaruia – mesajul va avea oricum aceeasi insemnatate eterna si profunda.

Serviciile si accesoriile expuse anterior sunt doar o parte din ceea ce Adysim pune la dispozitia celor aflati in nevoie. Din cadrul site-ului online se pot procura si mai multe informatii cu privire la serviciile pe care acestia le pot presta in locul familiei indoliate.