Aduceti primavara in inimile celor dragi si livrati le buchete de irisi deosebite de la OrasulFlorilor ro

25 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Simbol al eroismului in Japonia, astazi, buchetele de irisi livrate de OrasulFlorilor au devenit cel mai elegant, parfumat si sublim cadou floral, pe care il puteti de acum livra oriunde in tara gratuit, cu ajutorul echipei maestrilor florari. Din plante mereu proaspete, o cromatica ce aduce aminte de regalitate, buchetele cu irisi au o bogata simbolistica, insa, mai presus de toate, vor transmite dragostea si grija pe care le-o purtati celor dragi. In ajutorul tuturor celor care isi doresc sa faca cele mai simple si, totusi, cele mai bogate daruri, vine floraria online OrasulFlorilor, locul de unde puteti comanda, prin cativa pasi, buchetul cu irisi preferat si sa il livrati direct la adresa persoanelor iubite.

Daruiti un buchet de irisi personalizat, iar OrasulFlorilor il va aranja cum se cuvine

Fiecare client este unic in felul sau, la fel cum si cerintele venite din partea celor care trec pragul florariei online sunt din ce in ce mai diversificate. Din acest motiv, floraria online are grija ca fiecare buchet de irisi livrat oriunde in tara gratuit sa fie o reflexie a fiecarei personalitati in parte. Din acest motiv, floraria online a pregatit o gama diversificata de buchete cu irisi fini si discreti, compuse din:
• Irisi, in combinatie cu lisianthus si lalele galbene;
• Buchete mixte cu 20 de flori, in care irisii sa fie punctul central, inconjurati de plante ornamentale deosebite;
• Buchete din irisi, cu miniroze discrete;
• Buchete cu irisi, atent imbracate in foi ornamentale care imita coala de ziar.
Indiferent de modelul pe care urmeaza sa il alegeti, floraria online Orasul Florilor va garanteaza ca maestrii florari isi vor pune toate pasiunea si grija in fiecare produs comandat, astfel incat acesta sa fie o adevarata incantare pentru persoana care urmeaza sa il primeasca.

Buchete cu irisi elegante, livrate gratuit, oriunde in tara

Livrati simplu si rapid, acasa sau la serviciu, cele mai frumoase buchete din irisi, doar de la OrasulFlorilor. Echipa florariei online va avea grija ca fiecare dar floral sa ajunga intr-un timp optim la destinatie si sa arate impecabil, astfel incat sa fie o adevarata incantare. Ii gasiti pe cei de la OrasulFlorilor pe pagina web a florariei online, dar si la numarul de telefon 0743.256.525. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comanda, echipa va sta la dispozitie si la adresa de e-mail [email protected]. Ii gasiti pe cei de la Orasul Florilor si la sediul social, din Strada Tudor Arghezi 2, nr 19, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram