Adservio si CD PRESS la Targul International Gaudeamus

20 noiembrie 2015

Esti director de scoala sau cadru didactic? CASTIGA CU CD PRESS si ADSERVIO O LICENTA GRATUITA DE UTILIZARE A APLICATIEI ADSERVIO- CLASA DIGITALA! Vei folosi mai ușor si mai placut manuale și numeroase resurse digitale și vei economisi timp cu noul catalog virtual!
Editura CD PRESS și partenerul sau Adservio te invita intre 18 - 22 noiembrie in cadrul Pavilionului Central Romexpo din Bucuresti, la cel mai important eveniment cultural de tip expozitional din Romania, Targul International GAUDEAMUS 2015.
Vino sambata ora 12:00 la standul CD PRESS sa descoperi aplicatia software "Adservio – Clasa interactiva" care permite utilizarea manualelor digitale și funcționalitati de tip catalog virtual.
Profesorii si învatatorii prezenti vor putea CASTIGA prin tragere la sorti o licenta gratuita de utilizare a Platformei de Management Scolar Electronic - Adservio și a aplicatiei pilot "Adservio - Clasa interactiva" PENTRU UN AN SCOLAR. Pentru a participa la tombola si a confirma participarea la eveniment, cadrele didactice se pot înscrie la adresa de email: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram