Adolescenta sub spectrul WellCode. Cum te ajuta mentoratul in perioada liceului?

7 martie 2022
Autor:
Content SEO

Programul de mentorat WellCode este atent gandit si extrem de flexibil nu doar ca orar de parcurgere, ci si din punct de vedere informativ, fiind adaptat varstei, nivelului si obiectivelor fiecarui cursant. Astfel, mentoratul este un pas inainte in cariera fie ca esti un adult in toata puterea cuvantului care-si doreste reconversie profesionala, fie ca esti un adolescent care acum isi pune bazele carierei profesionale.

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas in urma stagiilor de practica urmate de el la Facebook si Google in SUA este o adevarata revelatie pentru toti cursantii, indiferent de varsta sau experienta si se adreseaza diferitelor categorii de varsta. Adolescentii gasesc in programul WellCode un reper important care ii ghideaza spre indeplinirea visului lor si construirea unei cariere, dar si a unei mentalitati si a unui stil de viata sanatos.

Alex, unul dintre cursantii adolescenti inscrisi in programul de mentorat WellCode, a povestit in cadrul testimonialului sau postat pe pagina WellCode Pareri cum i-a schimbat viziunea despre viata. Adolescentul a marturisit ca a descoperit platforma WellCode la finalul clasei a VIII-a, cand, din curiozitate, a si parcurs modulul gratuit. Cu toate ca i s-a parut interesant, s-a simtit foarte increzator in el si a considerat ca nu are nevoie sa se inscrie in program. Odata cu inceperea liceului, a constatat ca avea nevoie de exercitiu, caci isi dorea rezultate mult mai bune si performanta. Astfel, a decis sa se inscrie in mentoratul fondat de Petru Trimbitas si descrie decizia ca fiind ”cea mai buna din viata mea”.

wellcode pareri

Sunt in cadrul mentoratului WellCode de aproximativ trei luni si jumatate. Am descoperit platforma WellCode la finalul clasei a VIII-a si, atunci, am si terminat modulul gratuit de pe platforma. Astfel, mi-a crescut increderea in mine si abia asteptam sa inceapa liceul, caci ma simteam foarte pregatit. Am inceput liceul si am fost surprins sa constat ca cei din jurul meu sunt mult mai talentati si se pricepeau mult mai bine decat mine. Se vedea ca lucrasera foarte mult si stiau mult mai multe in comparatie cu ce stiam eu. Atunci am realizat ca am foarte multe goluri si ca imi va fi greu sa ajung sa fiu printre cei mai buni daca aleg sa lucrez singur, fara indrumarea cuiva. Astfel, am ajuns sa aleg sa urmez mentoratul WellCode si este cea mai buna decizie pe care am facut-o in viata mea, pentru ca vad rezultatele. Asta ma bucura foarte mult!”, a povestit Alex in cadrul video-ului aparut pe pagina WellCode Pareri.

Alex a subliniat faptul ca il bucura si-l motiveaza experienta de pe platforma WellCode, iar discutiile cu mentorii ii ofera mai mult decat informatii despre programare. Adolescentul a marturisit ca mentorii il ajuta sa-si formeze personalitatea, sa inteleaga importanta respectarii unui program, l-au invatat cat de important este sa te mentii motivat si concentrat asupra obiectivului pe care doresti sa-l atingi. In plus, tot in cadrul mentoratului WellCode a invatat faptul ca munca si seriozitatea cu care lucrezi contribuie in mod semnificativ la rezultatele pe care le ai.

Am ales platforma WellCode pentru ca scurteaza foarte mult timpul de parcurgere a informatiilor, ai parte de indrumare permanenta. Cu toate astea, daca iti doresti sa iti atingi obiectivele, trebuie sa te implici foarte mult si sa dai dovada de foarte mare seriozitate. Personal, cat timp nu am respectat sfaturile mentorilor, s-a vazut in rezultate si s-a incetinit progresul. Pe de alta parte, atunci cand am ascultat si am facut ceea ce mi se spunea, am avut parte de rezultate foarte bune. Au fost cateva luni intense, in care am invatat mult. Au fost si momente grele, dar cu ajutorul mentorilor am reusit sa le depasesc si, incet, incet, ma apropii de scopul final”, a concluzionat Alex in testimonialul aparut pe WellCode Pareri.

Valorile WellCode (implicare, continuitate, seriozitate, invatare continua, perseverenta, disciplina) ii vor fi utile lui Alex in toate domeniile sale de activitate, nu doar in evolutia pe platforma. Adolescenta sub spectrul WellCode seteaza valori de viata tinerilor, iar acestia descopera o cale frumoasa pentru a-si atinge obiectivele personale si profesionale.

Intra pe site si consulta oferta completa WellCode! Daca iti doresti o cariera in programare, nu mai sta pe ganduri. Stabileste o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode si fa primul pas catre viata la care, acum, doar visezi. Pentru o imagine completa, urmareste testimonialele fostilor si actualilor cursanti, inregistrate pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram