Adipolight Laserul care iti remodeleaza silueta

27 iunie 2013

Adipolight este primul tratament profesional capabil sa stimuleze, datorita celor trei tehnologii incorporate, metabolismul celulelor grase. Aceste tehnologii sunt fotolipoliza – laserul de frecventa joasa, radiolipoliza – radiofrecventa ce stimuleaza productia de elastina si colagen, precum si mezoterapia virtuala – ce faciliteaza penetrarea activilor din produsele cosmestice in celule.
Avantajele utilizarii Adipolight vorbesc de la sine: rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament, obtinute natural si de durata. Tehnica este non-invaziva, asa ca nu trebuie sa ne mai gandim la incizii, ace, operatii sau cicatrici, ci la o diminuare in volum a tesutului adipos, fara urma de durere, atat in timpul tratamentului, cat si dupa finalizarea fiecarei sedinte.
Aparatul permite personalizarea fiecarei sedinte in functie de necesitati, lucrand intensiv pe zonele cu probleme, chiar si realizarea independenta a doua tratamente: cel cu laser, recomandat pentru zona abdominala si coapse si radiofrecventa.
Pantaloni si fuste scurte, costume de baie cat mai indraznete – invitatia de a testa Adipolight este astfel deja lansata. Mai trebuie doar adaugate cuvintele cheie: pierdere in centimetri, remodelare corporala, diminiuarea ridurilor corporale si o piele neteda si ferma!
Acum e momentul sa va convingeti de rezultate la centrele Chic Salon si saloanele partenere Beauty One!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram