fbpx

Adevarul pe care trebuie sa il cunosti despre piscine

Azi, specialistii ne avertizeaza – strandurile sunt adevarate pericole pentru sanatate, in intreaga lume. Chiar si in Romania, piscinele publice ne pot afecta in mod negativ – cecetatorii de la organizatia Water Quality Health Council arata cat de grava este situatia microbilor din aceste locuri de agrement. 

Daca inoti sau doar te racoresti intr-un strand, sansele ca unul din cinci persoane sa se urineze in bazin – o arata sondajele si studiile. Raportul s-ar putea sa fie chiar si mai mare, in contextul in care multi oameni sunt rusinati sa recunoasca acest lucru – legat de ei sau de copii acestora. Apa infestata ne poate pune atat pe noi in pericol, ca adulti, dar si pe copii. In plus, la un strand, ai zero control asupra temperaturii apei si in cele mai multe cazuri, vizitatorii nu trebuie sa ofere o adeverinta de sanatate, putand aduce boli sau afectiuni de piele, in apa sau pe sezlonguri.

Este clorul o solutie universal valabila pentru a omori microbii? Din pacate, clorul este insuficient folosit in strandurile publice. Cum ne putem da seama?

  • Daca apa este tulbure ori murdara, cu siguranta exista acolo germeni
  • Daca te ustura ochii dupa inot, concluzia este aceeasi.
  • Daca apa este curata si se poate vedea usor partea de jos a bazinului, lucrurile pot sa fie mai bune.

In acest context, nu este de mirare ca tot mai multi oameni prefera sa isi construiasca o piscina proprie, in interior sau in exterior, in cadrul propriului camin. 

Alege constructia unei piscine de la A la Z, alaturi de Empado – daca locuiesti in Maramures ori in judetele invecinate, te poti bucura de piscine de orice tip, pentru locuinte personale, hoteluri, pensiuni, centre SPA etc. 

Primesti toate serviciile si te bucuri de garantia calitatii – ai schitare, proiectare, executie si predare. Bucura-te in galeria de mai jos cu o selectie de lucrari Empado, realizate in zona de nord-vest a Romaniei – acestea reprezinta atat piscine rezidentiale, cat si piscine pentru hoteluri, pensiuni etc.

Pentru cei mai pretentiosi, exista si posibilitatea construirii de piscine cu perete de sticla, suspendate s.a.

Rasfata-te cu una dintre cele mai frumoase si elegante piscine interioare ori exterioare, in exclusivitate cu piatra de Bali (naturala) – uita de mozaic, plastic sau piatra romaneasca!

Solicita acum o oferta pentru o piscina ca in vise! Te bucuri de cele mai performante sisteme si garantia de care ai nevoie – tot aici gasesti si oferte pentru sauna, fantani arteziene, amenajari, finisaje interioare, peisagistica si sisteme de irigatii.