fbpx

Afla adevarul despre ce se intampla intr-un studio de videochat!

Dintotdeauna au circulat multe zvonuri despre ceea ce se intampla intr-un studio videochat. Exista persoane cu pareri preconcepute, care raspandesc idei dintre cele mai aberante: ca activitatea nu ar fi legala, ca ar exista diferite pericole sau ca domeniul ar implica o munca foarte dificila.

Daca le pui cateva intrebari, vei afla ca, de fapt, acesti oameni habar n-au despre ce vorbesc. Fie inventeaza pur si simplu, fie repeta lucrurile pe care le-au auzit de la o asa-zisa prietena care cunoaste pe cineva care a auzit de la altcineva. In niciun caz nu poti sa ai vreodata incredere in astfel de informatii!

Cum stau, de fapt, lucrurile intr-un studio de videochat ca www.studio20.ro? Cat de legala este activitatea, in ce conditii se desfasoara si ce viata duc fetele care aleg o astfel de cariera?

Totul este 100% legal!

Este firesc sa fii preocupata de acest aspect. Intr-adevar, multe dintre fetele care vin la un interviu pun intrebari legate de respectarea prevederilor legale. Ei bine, trebuie sa stii ca aceasta activitate este reglementata de legislatia romaneasca, asa cum o dovedeste contractul pe care il vei semna inca din prima de zi de lucru.

Acest contract de artist-interpret contine prevederi referitoare la drepturile si obligatiile fiecarei parti. De fiecare data cand esti platita, vei primi si un act aditional, in care sunt indicate venitul brut si cel net, precum si diferitele taxe virate catre statul roman. Totul se desfasoara, deci, la fel ca in orice alta activitate economica.

studio videochat

Siguranta garantata!

Activitatea intr-un studio de videochat presupune creatie si interpretare artistica prin sunete si imagini. Te afli in fata unei camere si, prin aspectul fizic, prin ceea ce spui si ce faci, poti sa atragi admiratori din intreaga lume, care platesc pentru a te vedea si a sta de vorba.

Cum totul se desfasoara la distanta, doar prin intermediul camerelor si al Internetului, este evident ca nu exista absolut niciun pericol pentru vreun model. Daca vreun membru al site-urilor pentru adulti iti provoaca orice fel de probleme sau pur si simplu te deranjeaza, poti in orice moment sa intrerupi convorbirea cu el si, astfel, stresul dispare instantaneu!

Nu trebuie sa iti fie teama nici de faptul ca ai putea fi descoperita intamplator de familie sau de vreun cunoscut, pe internet. In primul rand, trebuie sa stii ca intreaga ta activitate se desfasoara sub un pseudonim pe care nicio persoana din studio nu il va dezvalui vreodata. Apoi, ai la dispozitie posibilitatea de a bloca in totalitate accesul utilizatorilor dintr-o anumita tara sau zona geografica, tot cu scopul de a fi ferita de ochi indiscreti.

Lucrezi in conditii de lux!

Fiecare studio de videochat detinut de brandul Studio20 se intrece sa le ofere cele mai bune conditii modelelor! Camerele sunt spatioase si dotate cu cea mai performanta aparatura, astfel ca ai toate atuurile necesare pentru a atrage atentia barbatilor aflati in fata monitorului.

Zona de relaxare este, la randul ei, considerata foarte importanta, astfel ca la dispozitia fetelor se afla, in functie de particularitatile fiecarei locatii, cate o terasa spatioasa, jacuzzi sau chiar teren de minigolf! In plus, un make-up artist si un hair-stylist te ajuta sa arati impecabil in fiecare moment.

Adauga la toate aceste avantaje castigurile financiare impresionante si vei avea imaginea reala a ceea ce presupune activitatea desfasurata intr-un studio videochat. Intreaba orice fata care a facut deja acest pas si iti va spune ca merita sa i te alaturi!