Adauga valoare si incredere produselor tale

Primul eveniment dedicat producatorilor si importatorilor de produse electrice organizat de OICPE – Organismul Independent de Certificare a Produselor Electrice si Electronice, va avea loc joi, 27 octombrie 2011 la Clubul Sportiv Afumati. Intr-un cadru destins, attest ofera participantilor ocazia de a afla gratuit care sunt modalitatile de a adauga valoare si incredere produselor pe care le pun pe piata si implicit cum sa sporeasca vanzarile.

Inregistrarea invitatilor va fi urmata de o prezentare a OICPE, a domeniilor sale de competenta si a procedurii de certificare, apoi, reprezentanti ai UPB, Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Primariei Afumati, Camerei de Comert si Industrie Romano-Chineza, Icpe dar si ai unor companii importatoare vor puncta importanta certificarii produselor pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul electric.
Organizatorii au pregatit si o sesiune de intrebari, in care vor dezbate chiar si cele mai complexe aspecte ale certificarii.

Incepand cu 1 octombie OICPE a deschis in China Town, Pavilionul C standul 121 un punct de informare unde, producatorii, importatorii si distribuitorii de produse electrice vor afla ce beneficii implica certificarea produselor pentru afacerea lor dar si consumatorii finali vor fi instruiti cum sa verifice calitatea si garantia unui produs, ce este marca CE, ce inseamna un produs certificat si ce avantaje ofera, dar mai ales care sunt riscurile la care se supune prin achizitionarea unui produs neconform.

Despre OICPE

OICPE este un organism independent de certificare a produselor electrice si electronice cu respectarea cerintelor standardului SR EN 45011, ghidului IAF GD 5, a legislatiei nationale si europene în vigoare cu privire la organismele notificate.

Este acreditat RENAR si notificat la Bruxelles pentru directiva de Joasa Tensiune 2006/95/EC-ex 73/23/EEC.

Dispune de laborator de incercari acreditat – LICPE, de personal calificat si competent cat si de spatii adevcate pentru desfasurarea activitatilor de evaluare si certificare.

Prin gama de servicii oferite, OICPE sprijina producatorii, importatorii sau distribuitorii de produse electronice in evaluarea si declararea conformitatii produselor cu cerintele standardelor europene armonizate / cerintele de securitate.