Acum te poti inscrie la un curs de auditor intern

curs de auditor intern

Este foarte important sa investesti intotdeauna in pregatirea ta profesionala. Pentru acest lucru exista pe piata o gama foarte variata de cursuri care sa te ajute cand vine vorba de acest aspect. Daca te afli in domeniul economic-financiar, un curs care iti poate fi de folos este cursul de auditor extern sau cursul de auditor intern.

Acesta este foarte folositor caci poti sa capeti o gama de informatii teoretice si practice care iti vor fi foarte folositoare pe viitor cand va fi necesar auditarea sistemelor de management.

De asemenea, acestea te vor ajuta sa efectuezi auditul conform standardalui ISO 9001:2015.

Ce poti invata in cadrul unui curs de auditor intern?

Un curs de auditor intern este unul foarte complex de unde poti sa capeti o gama foarte extinsa de informatii. Acestea vor contribui foarte mult la dezvoltarea ta pe plan profesional.

Printre lucrurile care se invata la un astfel de curs se numara si cerintele standardului ISO 9001:2015 respectiv ISO 19011:2011 si se vor analiza cerintele individuale.

Profesorii te pot ajuta de asemenea cu intelegerea principiilor managementului calitatii si de asemenea sa inveti sa gandesti bazandu-te pe riscuri.

De ce sa urmezi si tu un curs de auditor intern?

Cum a fost precizat si anterior, un curs de auditor intern te poate ajuta foarte mult cu dezvoltarea ta pe plan profesional. Mai ales daca te afli in domeniul economic-financiar.

curs de auditor intern

Spre exemplu, in cazul unui astfel de curs vei putea intelege mult mai bine conceptul de audit si principiile de auditare. Si de asemenea ce inseamna coordonarea programului de audit.

Un alt lucru care este predat in cadrul unui astfel de curs este abordarea procesuala si evaluarea speficacitatiilor proceselor.

De asemenea, in cadrul unui astfel de curs se pune un anume accent si pe tehnicile de audit si pe prelucrarea informatiilor. Dupa cum poti vedea, un astfel de curs poate fi extrem de folositor.

Professionals Business Knowledge (Professionals Society) are pregatita pentru tine o gama foarte diversa de cursuri care sa te pregateasca pentru cariera ta

Acestea se ridica la cele mai inalte standarde, iar tu vei lucra doar cu cei mai buni profesori din domeniu. Totul pentru a putea acumula informatia necesara cat mai rapid si pentru a o pune in practica tot ce ai invatat.

Professionals Business Knowledge (Professionals Society) ofera atat cursuri pentru auditor intern si cursuri pentru auditor extern.

Acestea au o durata de trei zile, respectiv cinci zile in cazul cursului de auditor extern. Pretul este unul foarte accesibil, iar in cazul cursului de auditor extern pretul pleaca de la 300 de ron.