Acum poti sa tratezi disfunctia erectila cu potent plus

Disfuncția erectilă este o afecțiune comună care afectează bărbații. De asemenea, cunoscuta sub numele de “impotență”, disfuncția erectilă este diagnosticată atunci când un om are dificultăți în realizarea și / sau menținerea unei erecții. Poti trata disfunctia erectila cu suplimente alimentare precum Tianli fiole, Potent plus, So Hard sau chiar Virility Max.

Acest lucru are ca rezultat faptul că omul nu poate rămâne activ sexual și poate duce la îngrijorări mai generale privind sănătatea și bunăstarea, cum ar fi anxietatea, stima de sine scăzută și problemele in relație.

În timp ce ambele pot fi definite ca fiind preocupările bărbaților privind sănătatea sexuală, disfuncția erectilă nu este aceeași cu ejacularea prematură. Impotenta este definită ca o incapacitate de a realiza sau susține o erecție, în timp ce ejacularea prematură apare atunci când un bărbat poate susține o erecție, dar ajunge la orgasm imediat după activitate sexuală și cu o stimulare minimă.

Cat de comuna este disfunctia erectila?
Disfuncția erectilă este mult mai frecventă decât cele realizate de majoritatea oamenilor. Aproximativ jumătate dintre bărbații din Marea Britanie vor experimenta disfuncția erectilă la un moment dat în viața lor și unul din zece va experimenta aceasta pentru o perioadă prelungită sau semnificativă.

Majoritatea bărbaților afectați de disfuncția erectilă sunt adulții mai în vârstă. 70% dintre bărbații cu vârsta peste 70 de ani suferă de impotență, în timp ce aproximativ 50% din bărbații cu vârsta peste 40 de ani trăiesc cu această afecțiune. Cu toate acestea, în ciuda faptului că vârsta este un factor de disfuncție erectilă, aproape un sfert din anchetele efectuate despre tratamentul disfuncției erectile sunt făcute de bărbați cu vârsta sub 40 de ani. Cu Tianli aceasta problema poate fi rezolvata.

Ce cauzeaza disfucntia erectila?
Disfuncția erectilă poate fi cauzată de o serie de factori, deoarece procesul de realizare a unei erecții este complicat. Aceste cauze implică atât factori fizici, cât și factori mentali sau, uneori, o combinație a celor doi. La bărbații mai tineri, cauza principală este adesea psihologică.

Cauzele fizice ale disfuncției erectile pot include:

Diabetul: 75% dintre bărbații cu diabet zaharat în vârstă de 60-64 ani sunt afectați de impotență, în timp ce 25% dintre bolnavii cu diabet zaharat de vârstă de 30-34 de ani sunt afectați, tensiune arterială crescută, colesterol ridicat, hipertensiune, fumat, boală de rinichi, perioade lungi de ciclism
Alcoolul: consumul de alcool poate deteriora nervii care duc la penis, reducând nivelul testosteronului și creșterea nivelului de estrogen.
Cauzele psihologice ale disfuncției erectile pot include:

Depresia și alte probleme de sănătate mintală, stresul și anxietatea, anxietate legate în mod specific de performanța sexuală
Probleme legate de relații, orientare sexuală confuză

Cu Tianli si Maraton Forte tratezi disfunctia erectila!
Tratamentul pentru disfuncția erectilă depinde în mare măsură de cauza care stă la baza acestei afecțiuni. Cauzele psihologice ale impotenței, cum ar fi anxietatea și depresia, pot necesita tratament sub formă de terapie sexuală, în timp ce anxietatea specifică legate de performanță poate necesita pur și simplu medicamente afrodisiace la domiciliu.

Dacă cauza disfuncției erectile este fizică, tratarea unei afecțiuni care stă la baza, cum ar fi diabetul, poate îmbunătăți simptomele. Modificările stilului de viață, cum ar fi o reducere a consumului de alcool și o dietă și exerciții fizice îmbunătățite, pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea stării asociate cu medicația disfuncției erectile.

Suplimentele pentru disfuncție erectilă aprobat precum Potent plus si So hard, reprezinta o metodă eficientă de tratare rapidă a impotenței. Potent plus este unul dintre cele mai cunoscute tratamente pentru impotență pe piață.