Acum este timpul sa iti achizitionezi o motopompa de pe agromoto ro

23 iulie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Pentru o motopompa de ultima generatie, alege sa consulti gama variata de astfel de produse pe care o poti gasi pe Agromoto .ro, un site specializat pe astfel de utilaje profesionale pentru curtea si gospodaria ta! Motopompele pe care le vei gasi pe site sunt agregate simple si fiabile, cu motor diesel cu consum mic de carburant si pompe durabile de inalta calitate. Motopompele sunt utilaje profesionale pentru irigatii, cu rezervor, cutie de control, picioare de sprijin reglabile, auto-amorsare si cu o gama larga de accesorii. In functie de ceea ce ai nevoie, pe Agromoto .ro vei gasi modele diferite de motopompe care sa faca fata cu brio sarcinilor din gospodarii.

Pentru un putin ajutor in gospodarie, alege o motopompa!

O motopompa de pe Agromoto va acoperi nevoile legate de irigarea culturilor agricole pentru o varietate foarte larga de suprafete, solutiile propuse asigurand debite intre 200 si 14000 l/m si presiuni (inaltimi de pompare) intre 15 si 187 m. Pentru a face o alegere potrivita in materie de pompe pentru curtea ta, tine cont de suprafata de irigat si caracteristicile sursei de apa-curs de apa, canal de irigatii, put forat. Motopompele constituie unitati de pompare autonome mobile, echipate cu motoare diesel si functioneaza in tandem cu instalatiile de irigat.

O motopompa se compune dintr-un motor termic in 4 timpi prevazut cu un singur cilindru, racit cu aer care actioneaza direct o pompa de apa. Aceste motopompe se pot clasifica in trei categorii dupa modul de utilizare: modelele ST sau motopompe pentru apa curata (pentru utilizare ocazionala sau intensiva pentru apa curata), modelele TR sau motopompe pentru apa murdara (pentru utilizare intensiva pentru apa murdara) si modelele XT pentru apa foarte murdara (pentru utilizarea intensiva pentru apa in care pot exista particule solide). Pentru o functionare corecta, trebuie sa ai grija si sa amplasezi motopompa pe o suprafata perfect orizontala si suficient de rigida pentru a preveni eventualele deplasari si scufundari in pamant al motopompei. Pentru suprafete interioare, alege o suprafata bine ventilata si acoperita si totodata, fii atent ca motopompa sa fie stabila si sa nu se deplaseze din cauza vibratiilor proprii fara a omite faptul ca furtunul flexibil de absorbtie va trage motopompa catre sursa de apa in timpul functionarii. Motopompele pe care le gasesti in magazinul online Agromoto sunt extrem de usor de utilizat si de intretinut si iata alte motive pentru care trebuie sa arunci o privire peste produsele comercializate pe site-ul respectiv.

Pe Agromoto .ro poti sa iti gasesti motopompa de care ai nevoie in gospodaria ta

Agromoto.ro este magazinul online de unde iti poti procura motopompa pentru gopodaria ta, dar si alte utilaje agricole, utilaje in constructii, utilaje SITHL si VIKING, echipamente zootehnice, tractoare agricole, utilaje pentru tractor si multe alte astfel de produse. Alegand aceste utilaje agricole de pe Agromoto, munca pe care o vei depune in gospodaria ta nu va mai fi atat de solicitanta. Preturile avantajoase si calitatea produselor te vor convinge imediat sa optezi pentru Agromoto ori de cate ori ai nevoie de cate un utilaj pentru curtea ta.

Cumpara o motopompa la preturi extrem de avantajoase de pe Agromoto !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram