Acum ai 500 Euro reducere pentru Aparatul dentar Invisalign

Invisalign este un aparat ortodontic de ultima generatie care consta dintr-o serie de alignere individualizate pentru fiecare pacient in parte. Aliniatorii sau gutierele sunt confectionate dintr-un material termoplastic, rezistent, creat special pentru sistemul Invisalign, transparent si foarte usor de purtat, care se aseaza peste dinti. Schimband din doua in doua saptamani setul de alignere, acestea vor misca gradual dintii pana in pozitia finala planificata de medicul ortodont.

Acest aparat dentar este invizibil, mobil, confortabil, eficient si personalizat! Mai mult decat atat cu ajutorul unei metode speciale de grafica computerizata rezultatul final al terapiei este prezentat in imagini 3D, altfel spus pacientul poate vedea dinainte rezultatul final al tratamentului, cum vor fi dintii dupa tratament.

Aparatul dentar Invisalign rezolva problemele dentare atat ale adolescentilor, cat si ale adultilor de la cele mai simple pana la cele complexe.

Clinica Smile Factory v-a pregatit o oferta de sarbatori: Puteti beneficia de acest tratament ortodontic in Timisoara si in Bucuresti cu o reducere de 500 Euro pana pe data de 20 decembrie 2014.

Acum aveti ocazia sa va indreptati dintii intr-un mod invizibil, elegant si eficient!

Clinica Smile Factory Bucuresti

Intrarea Noptii, nr 5

Telefon: (+40) 735 533 553 / (+40) 0371138919

Email: bucuresti@smilefactory.ro

Clinica Smile Factory Timisoara

Str. Ţibleşului nr. 7A

Telefon: (+40) 730 036 664 / (+40) 256 295 699

Email: timisoara@smilefactory.ro

Nu uita ca doar tu stii vei sti ca porti aparat dentar!