Acoperisuri retractabile din sticla solutia Glass Elements pentru spatii de fumatori

12 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Estetic deosebit cu acoperisuri din sticla GlassElements

Un estetic deosebit este totodata oferit de acoperisuri retractabile din sticla de la Glass Elements. Orice restaurant va arata foarte bine cu un astfel de acoperis si in plus, va fi pur si simplu ideal pentru clienti sa isi petreaca timpul sub acesta atat cand vremea e frumoasa, cat si cand e mai putin favorabila.

Sistemul de acoperis retractabil de sticla de la Glass Elements este pur si simplu ideal din foarte multe puncte de vedere si este des intalnit in zilele noastre in fel si fel de locatii. Calitatea sa este una excelenta, poate fi activat automat si este durabil in timp, ceea ce il face de fapt o investitie pe termen lung.

Nu veti mai avea parte nici de cabluri si de lanturi inestetice, din contra, esteticul intregului local va fi perfect completat astfel. Rezistenta la umezeala a unui astfel de acoperis este din nou un avantaj, la fel si rezistenta sa la razele ultraviolete ale soarelui, la schimbari de temperatura si asa mai departe.
Vizualizati exemple si solicitati oferte de acoperisuri retractabile din sticla la Glass Elements.

Accesand site-ul online al companiei, Glasselements, puteti solicita oferte de astfel de acoperisuri din sticla retractabile si mai mult decat atat puteti vizualiza exemple de lucrari de acest tip care au fost efectuate.

Astfel, puteti oferi comfort clientilor restaurantului sau cafenelei dvs., etc., iar in egala masura puteti completa designul localului dvs. in mod unic si deosebit. Spatiul deschis pe care il ofera un acoperis retractabil este ideal pentru a acomoda si fumatorii dupa cum am mentionat si in plus, este o solutie excelenta pentru un plus de diversitate in orice local.

Lumina naturala din interiorul localului dotat cu astfel de acoperisuri retractabile din sticla este si ea un factor de luat in considerare. Cu lumina naturala aveti parte nu doar de o atmosfera mai placuta, dar si mai sanatoasa si totodata aveti parte de o reducere a costurilor de electricitate pe termen lung, fara doar si poate.

E clar mult mai convenabil din multe puncte de vedere sa va bazati pe lumina soarelui decat pe lumina artificiala. Cu siguranta ca ati mai vazut in fapt astfel de acoperisuri, iar acum, la Glass Elements puteti cere si o oferta concisa, pentru a vedea mai exact despre ce anume este vorba.

Fie ca accesati site-ul online sau apelati reprezentantii Glass Elements la nr. de tel. afisate, +40 749 225 957, +40 741 086 532, veti ramane cu siguranta cel putin cu o opinie impresionanta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram