Acoperisuri de calitate realizate din tigla metalica

13 iunie 2013
Autor:
dowmedia08

Montaco Serv – Tigla Metalica

Compania ploiesteana Montaco Serv este specializata in constructia structurilor din lemn pentru acoperisuri si in montarea de invelitori metalice, iar, impreuna cu partenerul nostru (numarul 1 mondial in productia de otel, Arcelor Mittal ) vor pune pretul corect pe acoperisul dumneavoastra.

Cel mai mare avantaj pe care il ofera compania Montaco Serv este calitatea tuturor produselor oferite pentru realizarea proiectelor civile, prin indeplinirea tuturor normelor prevazute de certificarea ISO 9001 / 2000 (standarde de management al calitatii). Printre partenerii societatii se numara urmatorii: Fakro (unul dintre cei mai importanti fabricanti de ferestre de mansarda la nivel international). Gunnebo (solutii de securitate la nivel international) si Soudal (cel mai mare fabricant de adezivi, izolanti si materiale pentru acoperisuri).
Produsele si serviciile companiei sunt variate, cuprinzand: tigle metalice pentru acoperisuri, burlane si jgheaburi, produse de finisaj, ferestre pentru mansarda, accesorii, precum si serviciul de montare a tiglelor metalice, a structurilor de lemn si a acoperisurilor lambuite.

Tiglele metalice Halny, comercializate de compania Montaco Serv, sunt realizate din otel de inalta calitate ce combina rezistenta si trainicia otelului cu aspectul estetic al tiglelor. Clientii pot alege dintr-o gama larga de tipuri, culori si dimensiuni.

Tigla metalica – avantaje, dezavantaje, utilizare

Tigla metalica este un material metalic folosit pentru constructia acoperisurilor. Spre deosebire de tigla ceramica, tigla metalica este de pana la 7 ori mai usoara, necesitand o structura de rezistenta a acoperisului mai mica, decat pentru structura tiglei ceramice.
Un dezavantaj al tiglei metalice este reprezentat de faptul ca pe timp ploios, zgomotul realizat de stropii de ploaie in contact cu acoperisul poate fi destul de deranjant, insa acest lucru poate fi combatut cu ajutorul unor izolatii corespunzatoare.

Pretul tiglei metalice este mai scazut decat cel al tiglei ceramice, iar timpii de executie a montajului sunt mult mai mici. Pentru un metru patrat se folosesc aproximativ 5 kg de tigla metalica, in timp ce pentru aceeasi suprafata se vor folosi 35 – 45 de kg de tigla ceramica.
Datorita stratului de zinc, tigla metalica va avea o durabilitate indelungata, oferind, in acelasi timp, rezistenta buna la intemperii, coroziune si ultraviolete. In plus, tigla metalica nu se poate desprinde de acoperis ca urmare a unui vant puternic.

Tigla metalica se poate prinde pe sarpante cu capacitati portante mai mici, astfel contribuind simtitor la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta. Fixarea tiglei metalice se realizeaza cu suruburi autofiletante pe structura de rezistenta de sipci si contrasipici pe lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. In conditii normale, un acoperis realizat din tigla metalica poate avea o durata de viata de pana la 60 de ani.

Date de contact:
Denumirea firmei:
Montaco Serv;
Adresa: Romania, Prahova, Ploiești, str Elena Doamna, nr 44;
Numar de telefon: 0751 09 02 72.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram