Achizitia inelului de logodna cu diamant – o provocare pentru partea masculina

5 martie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Achizitia unui simplu inel de logodna reprezinta o dificultate pentru partea masculina, deci cu atat mai greu va fi pentru barbati sa aleaga un inel de logodna cu diamant. Este modalitatea prin care acestia isi demonstreaza aprecierea fata de femeia iubita, reprezinta dovada ca au dorinta de a petrece restul vietii alaturi de ea. Iata deci ca inelul nu se preteaza a fi unul oarecare.

Care sunt aspectele care vor face din alegere una inspirata, deosebita? Este o intrebare pe care mai mult ca sigur si-o adreseaza toti cei care urmeaza sa faca marele pas din viata lor. In aceasta privinta, Diamag, un magazin online specializat in inele cu diamant, vine in intampinarea partii masculine cu un ajutor util, constand intr-un scurt ghid. Iata in ce consta acesta, care sunt aspectele de bifat in alegerea unui inel perfect pentru persoana iubita.

In semn de devotament etern, inelul de logodna trebuie sa se potriveasca atat cu stilul, cat si cu personalitatea celei ce il va primi.

Stabilirea unui buget aproximativ este primul pas de realizat. Acesta trebuie sa fie pe cat se poate de realist, dar sa vizeze si preturile ce se practica pe piata. Nu toate modelele de inele cu diamant reusesc sa ofere acea stralucire aparte, chiar daca poate costul este unul mai crescut. Analizarea atenta a optiunilor este necesara, mai ales cand pretul este unul considerabil. Este vorba despre o bijuterie pretioasa, deci ridicarea standardelor si a bugetului va fi necesara.

Un cumparator avizat stie ca alegerea ideala nu se face in functie de oferte, chiar daca in unele cazuri si acestea fac o mica diferenta. Selectarea inelului trebuie facuta din prisma calitatii pe care o prezinta atat diamantul, cat si metalul. Cu atat mai mult conteaza si manopera, cea mai dificila parte constand in realizarea monturii.

Nici celebrul criteriu de selectie – cei 4 C – nu trebuie pierdut din vedere.  Asadar, alegerea diamantului in functie de carate, culoare, claritate si taietura (cut – in limba engleza), este absolut necesara. Odata intelese calitatile mentionate, oricarui barbat ii va fi mai usor sa se orienteze in alegerea inelului. Daca partenera obisnuieste sa poarte inele cu detalii supradimensionate, atunci mai mult ca sigur va adora un inel cu o greutate mai mare a pietrei. Este bine, din acest punct de vedere, sa existe o limita acceptabila a dimensiunii pentru ca numarul crescut de carate va duce la sacrificarea calitatii. Orice piatra poate prezenta intruziuni, respectiv mici defecte de suprafata.

De asemenea, alegerea unei culori corespunzatoare este o provocare, mai ales cand vine vorba despre unele cu diamant. Chiar daca incolorul este varianta ideala pentru un inel de logodna, Diamag propune si modele sub diverse culori pentru ca si acestea sunt practice, conferind un look deosebit bijuteriei. Ramane la alegerea cumparatorului care dintre optiuni va fi mai potrivita, cu toate ca pretul va fi dictat de transparenta. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat bijuteria va fi mai scumpa. La fel se intampla si in cazul in care este vorba despre un cristal, un diamant rar, dar costul este dictat si de cantitatea de lumina ce poate fi reflectata printr-o piatra pretioasa.

In ceea ce priveste marimea inelului, ei bine aceasta responsabilitate revine in totalitate cumparatorului. O idee de a descoperi marimea potrivita este prin raportarea la un alt inel din cutia de bijuterii a partenerei.

Acestea fiind spuse, iata deci ce aspecte trebuie urmarite in alegerea din inele cu diamant existente. Pe diamag.ro sunt disponibile colectii diverse, astfel ca fiecare sa gaseasca cea mai buna solutie de inel pentru cea care urmeaza a-i deveni sotie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram