fbpx

Accesoriile pentru steaguri completeaza gama de produse oferite de Metropolis Sibiu prin Steaguri net

Steagurile, fie că sunt naționale și folosite pentru respectarea etichetei în cadrul evenimentelor oficiale sau steaguri publicitare concepute pentru a atrage atenția, pentru a transmite un mesaj, pentru a promova imaginea companiei care le folosește. Indiferent de natura steagului, indiferent de mediul în care este folosit, comercial sau oficial, indiferent că sun folosite la interior sau la exterior, că au o expunere temporară sau una permanentă, steagurile trebuie să aibă și un suport durabil și fiabil, adaptat condițiilor de utilizare.

Tehnologiile actuale permit o flexibilitate crescută producătorului de astfel de soluții de susținere pentru steaguri, oferind o gamă largă de materiale care pot da rezultate foarte bune chiar și în condițiile unei utilizări exterioare în condiții dure de mediu. Razele UV, variațiile de temperatură, ciclul îngheț-dezgheț, toate aceste elemente aduc în timp daune fizice suporturilor exterioare pentru steaguri. Aceste daune afectează rezistența materialului și poate duce la ruperea sau dislocarea suportului din structura de ancorare. De aceea, este foarte important ca, materialul catargului să fie adaptat condițiilor de mediu. În condițiile utilizării interioare acest aspect nu este atât de relevant din punct de vedere structural, dar la exterior materialul determină siguranța și durabilitatea catargului.
De exemplu, în condițiile poziționării unui șir de catarge înalte pentru steaguri publicitare în fața unei reprezentanțe auto, catarge care vor rămâne acolo o perioadă lungă de timp, va fi nevoie de un material flexibil care să reziste foarte bine chiar și în condiții de vânt puternic. În același timp, catargele trebuie să manifeste o rezistență crescută la umezeală și la ciclul îngheț-dezgheț. În aceste condiții, o soluție la îndemână ar fi catargele din fibră de sticlă. Fibra de sticlă are flexibilitatea necesară și rezistența la factorii exteriori care o recomandă pentru utilizarea descrisă mai sus.
Pe de altă parte dacă este nevoie de un suport ușor care poate fi montat și demontat rapid pentru utilizarea în cadrul târgurilor și expozițiilor, atunci aluminiul poate deveni o soluție viabilă. Dacă steagurile sunt de dimensiuni mai mici și sunt împărțite vizitatorilor la eveniment, atunci un suport din lemn sau din plastic poate deveni cea mai bună soluție.
În ceea ce privește steagurile promoționale sau naționale, calitatea materialului și durabilitatea printului sunt avantaje competitive importante pe care le oferă Metropolis Sibiu prin Steaguri.net. În același timp, este esențial ca beneficiarul să aibă la dispoziție o soluție completă, tocmai de aceea producătorul sibian s-a concentrat pe construcția acestor soluții, oferind și toată gama de suporturi și accesorii pentru steaguri comerciale și naționale.
Despre Metropolis Sibiu
Metropolis COM SRL este o companie cu sediul central în Sibiu, fondată în anul 1994. Compania, o afacere de familie, a crescut și s-a impus, în primă instanță, pe piața locală prin servicii profesionale de imprimare. Exponențial dezvoltării afacerii s-a derulat și procesul de evoluție a sistemelor tehnologice de producție utilizate în vederea extinderii gamei de produse și servicii. Calitatea a fost, este și rămâne principiul pe baza căruia compania a reușit să se extindă la nivel național.