Accesorii tigla metalica – secretul unui acoperis complex

Tigla metalica reprezinta modalitatea ideala, ultramoderna si accesibila de invelire a casei, avand o durabilitate extinsa si dispunand de profiluri estetice diversificate, pentru a desavarsi orice tip de design exterior dorit de client.

In ceea ce priveste performantele unui acoperis, este esentiala utilizarea de accesorii tigla metalica pentru siguranta si confort la cel mai inalt nivel.

Folosirea de accesorii pentru tigla metalica ajuta atat la o buna pastrare a acoperisului in timp, cat, mai ales, la confortul locatarilor, deoarece acestea pot sa creeze adevarate sisteme de scurgere a apei sau indepartare a zapezii.

BDM Roof System ofera pachete complete cu accesorii tigla metalica de ultima generatie

Magazinul dispune de toate accesoriile pentru tigla metalica, iar preturile difera in functie de alegerile si dorintele clientului.

Clientii magazinului specializat in realizarea de acoperisuri beneficiaza de o gama completa in acoperirea casei. Aici li se ofera consiliere profesionala, garantie, masuratori profesionale, realizarea devizului, dar si montajul acoperisului. De asemenea.

Care sunt tipurile de accesorii pentru tigla metalica?

Principalele tipuri de accesorii pentru invelisul casei in tigla metalica sunt diversificate si fiecare cu un scop propriu si precis.

De exemplu, se gasesc: opritori de zapada, protectii impotriva infiltratiilor pe langa cosurile de fum, borduri de streasina, borduri fronton, capace de coama, borduri de perete, borduri fronton sub tigla, banda universala de etansare, inchidere coama, banda bituminoasa, fixarea placilor la zid, dolie, coama mica semirotunda sau coama mare semirotunda.

Siguranta acoperisului, dar si durabilitatea si aspectul sau final depind de accesoriile alese. Astfel ca, specialistii recomanda o gama adecvata fiecarei locuinte, in functie de caracteristicile tehnice, dar si de dorintele proprietarilor.

Care sunt benefiicle folosirii unui pachet complet de accesorii tigla metalica?

 • Accesoriile pentru acoperis protejeaza locatarii impotriva pericolelor;
 • Asigura durabilitatea acoperisului;
 • Ofera protectie 100% impotriva infiltratiilor;
 • Se poate monta in panta chiar si mai mica de 14 grade;
 • Poate fi montat in panta de pana la 90 de grade;
 • Se poate monta pe un acoperis vechi, neconsolidat;
 • Este disponibil intr-o varietate de modele si culori;
 • Pretul dispune in functie de accesoriile alese, putandu-se renunta la acestea in functie de nevoi si preferinte;
 • Sporesc confortul proprietarilor.

Imbunatateste-ti vechiul acoperis sau alege pentru prima data accesorii de tigla metalica

Principalul avantaj al tiglei metalice si al accesoriilor sale, consta in faptul ca poate fi atasata atat pe vechile invelisuri, cat si in cazul unei case noi.

Datorita greutatii reduse a placilor, de aproximativ 5 kg/mp, vechiul acoperis nu necesita consolidare. Astfel, puteti opta pentru acoperisuri din tigla metalica, cu accesorii specifice, bucurandu-va pe termen lung de calitate si confort.

Accesorii tigla metalica la BDM Roof System cu livrare gratuita si reducere

Foarte important este faptul ca pentru accesorii tigla metalica cu livrarile in provincie, cu avansul achitat pana in ora 12:00, se acorda un discount de 3% din valoarea comenzii daca termenul de livrare depaseste a 3-a zi de la achitarea avansului. De asemenea, livrarile sunt gratuite si se efectueaza in maximum 72 de ore de la achitarea avansului.

Contacteaza specialistii Acoperisuri.info utilizand datele de contact de mai jos:

 • Telefon: 0756 112 111
 • E-mail: office@bdmacoperis.ro
 • Adresa de depozit: Prelungirea Ghencea Nr. 95C Bucuresti, Sector 6