fbpx

Accesorii online pentru inceperea scolii in 2020

Vara a zburat repede si a venit din nou momentul in care trebuie sa incepi pregatirea pentru scoala a copilului tau. Lista de cumparaturi asteapta sa o bifezi, iar atunci cand nu ai chef sa pierzi mult timp prin magazine si targuri, poti comanda aceste accesorii online.

 

O multime de accesorii fasion pentru scoala si nu numai iti sunt oferite de magazinul online Joolar.

Joolar vine cu propuneri avantajoase de rucsacuri pentru copii si adolescenti, rucsacuri de dama si alte accesorii utile unui elev cum sunt boxele portative.

 

Chiar daca copilul mai are un rucsac, e necesar sa verifici cat de funcional e. Atunci cand alegi un rucsac pentru elevi trebuie sa ai grija ca el sa fie:

  • Potrivit in ceea ce priveste inaltimea si constitutia copilului
  • Rucsacul trebuie sa fie frumos, incapator si practic, iar spatele ar trebui sa fie anatomic
  • Sa aiba culori vesele si stofa din care e confectionat sa fie rezistenta, etc.

 

Rucsacul scolar ideal nu trebuie sa fie numai frumos, ci si functional si confortabil pentru copil. Atunci cand alegi, ar trebui sa acorzi atentie designului modelului. Greutatea rucsacului plin trebuie sa fie distribuita uniform pe spate. Pentru a face acest lucru, este mai bine sa alegi un rucsac cu curele largi care sa fie fixate in siguranta fara presiune excesiva pe umeri si tensiune a coloanei vertebrale.

 

Curriculumul scolar modern implica un numar mare de manuale si caiete, precum si accesorii pentru creativitate si activitati sportive. Rucsacul trebuie sa fie incapator si sa aiba multe compartimente si buzunare. Modelele de inalta calitate, cu un design ergonomic, vor permite copilului sa plieze toate materialele necesare pentru ore, papetarie, adidasi si pantaloni scurti pentru o lectie de educatie fizica, un set de vopsele pentru pictura, un recipient cu pranz si altele.

 

Pentru un plus de veselie pentru serile relaxante de toamna iti recomandam boxele portative de la Joolar, care sunt potrivite atat pentru iesirile in aer liber cat si pentru casa.

Pregatirea pentru scoala este adesea foarte solicitanta pentru parinti, aceasta presupunand emotii si cautari continue. Magazinul online Joolar te ajuta sa alegi cele mai potrivite rucsacuri si alte accesorii pentru inceperea unui nou an scolar. Nu-ti fie frica sa comanzi accesoriile preferate online, fara maraton de cumparaturi sau randuri lungi. Grabeste-te sa cumperi marfuri pentru scolari la preturi favorabile si de o inalta calitate.