Accesorii moderne pentru locuința ta

10 iulie 2023
Autor:
GROWWWISE

Ne aflăm în era digitală, în care totul se află la un click distanță. Putem să avem parte de confort și timp economisit cu ajutorul diferitelor dispozitive care ne permit să controlăm diferite lucruri din locuința noastră.

Tehnologia caselor inteligente, cunoscută și sub numele de automatizare a locuinței oferă proprietarilor de locuințe securitate, confort, comoditate și eficiență energetică, permițându-le să controleze dispozitivele inteligente, de obicei prin intermediul unei aplicații pentru case inteligente de pe smartphone sau al unui alt dispozitiv conectat la rețea.

Sistemele și dispozitivele pentru case inteligente lucrează frecvent împreună, făcând schimb de date privind utilizarea consumatorilor și automatizând activitățile pe baza preferințelor proprietarilor.

 

Un nivel avansat în materie de curățenie

Te încurcă aspiratorul clasic? Te împiedici mereu de cabluri și cauți prize apropiate? În acest caz, ar putea fi timpul îți ușurezi munca cu un aspirator fără fir. Alege aspiratoare verticale de pe Black Tech. Aspiratoarele fără fir sunt ușoare, eficiente și ergonomice, oferind o experiență de curățare simplă care face curățenia generală o activitate relaxantă. Beneficiile unui astfel de aspirator sunt:

 1. Este simplu să te miști cu el: Un aspirator fără fir are tot ce ai nevoie pentru o curățenie, eliminând necesitatea de a căra mai multe componente prin casă. Este nevoie doar de o scurtă încărcare a bateriei pentru a-l pune în funcțiune. De asemenea, scapi de problema găsirii unei prize în apropierea ta
 2. Este ușor de întreținut: Uneori, cele mai simple lucruri sunt cele mai satisfăcătoare, iar un aspirator fără fir nu face excepție. În timp ce aspiratoarele cu fir au filtre care trebuie schimbate periodic, aspiratoarele fără fir sunt mult mai ușor de utilizat. Ele conțin filtre care sunt simplu de îndepărtat, spălat și înlocuit
 3. Are o greutate extrem de redusă: Un alt avantaj al aparatelor de curățat fără fir este faptul că acestea nu utilizează motoare puternice de curent alternativ. Acest lucru se datorează faptului că bateriile alimentează gadgeturile fără fir, ceea ce le face considerabil mai ușor de transportat și de ajuns în locuri dificile
 4. Poți curăța aproape oriunde: Prin combinarea unui design ușor cu accesorii ergonomice poți să te ocupi de zonele greu accesibile fără a avea dureri de brațe
 5. Curățare de înaltă eficiență: Deși nu au fluxul de aer al celor cu fir, aspiratoarele portabile oferă o curățare eficientă pe toate suprafețele

Aspiratoarele fără fir au transformat modul în care ne curățăm casele, oferind confort, flexibilitate și eficiență. Ele curăță cu ușurință praful, murdăria și resturile de pe o varietate de suprafețe, inclusiv covoare, podele din lemn masiv și tapițerie, datorită capacităților puternice de aspirare și tehnologiei avansate de curățare.

Acestea sunt ușoare și portabile, permițându-ți să manevrezi cu ușurință în jurul mobilierului, să ajungi în colțuri înguste și chiar să cureți zonele de deasupra podelei, cum ar fi scările și tavanele.

Accesoriul tău ideal pentru aspirarea locuinței

Îți dorești să găsești un produs care să fie ușor de folosit și să fie în același timp și eficiente? Îți prezentăm aspiratorul vertical fără fir JIMMY H9 Pro. Acesta se găsește pe site-ul Black Tech la un preț avantajos și poate fi soluția ta pentru a-ți transforma zilele de curățenie în momente de relaxare.

Pachetul complet Jimmy H9 Pro vine cu o serie de accesorii care te ajută să aspiri și să ștergi cu mai puțin efort, folosind același dispozitiv. Ai la dispoziție 6 perii care îți permit să ajungi și în cele mai greu accesibile colțuri și să cureți în profunzime covoarele. Cu peria 2 în 1 pentru spații înguste, tubul metalic flexibil pentru dulapuri înalte și peria specială pentru covoare, vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ți face casa impecabilă.

Jimmy H9 Pro este incredibil de puternic. Bateria sa îți oferă până la 80 de minute de utilizare autonomă, iar rezervorul său generos de 0,6 litri te va ajuta să aspiri mai mult fără să fie nevoie să-l golești des. Așa că poți continua să faci treabă până când obții rezultatele pe care le dorești.

Pachetul aspiratorului vertical JIMMY H9 include următoarele accesorii:

 1. Tub metalic flexibil
 2. Aspirator de mână
 3. Perie de aspirare pentru covoare
 4. Perie electrică de aspirare a saltelelor
 5. Perie electrică specială pentru podea
 6. Perie 2 în 1 pentru tapiserie
 7. Perie 2 în 1 pentru spații înguste
 8. Perie moale
 9. Conector
 10. Încărcător
 11. Set de acumulatori
 12. Suport de încărcare
 13. Tub flexibil
 14. Stație de încărcare

Vrei să ai parte de confort și flexibilitate? Atunci intră pe site și află mai multe detalii despre acest produs!

 

Inovație și confort într-un singur loc

Black Tech este specializat în tehnologii inovatoare care îmbunătățesc calitatea vieții. Ei oferă soluții inovatoare pentru a îmbunătăți confortul și eficiența locuinței tale. Poți găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma zona de locuit într-un mediu modern și conectat. De asemenea, poți găsi soluții pentru transport, precum camere auto sau trotinete electrice, sau produse pentru îngrijire personală.

Aceste dispozitive sunt concepute pentru a se integra fără probleme în casa ta, permițându-ți să controlezi și să monitorizezi cu ușurință multe aspecte ale spațiului tău de locuit. Te așteptăm pe site pentru a fi la curent cu noutățile din lumea tehnologiei!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram