Absolute RT4 Retinol CASMARA pentru frumusetea si tineretea dumneavoastra

16 februarie 2012

CASMARA Hydro Absolute RT4 Retinol + Vit C (50 ml)

O crema iluminatoare texturata pentru tenul normal, uscat si mixt, special formulata cu vitamine.
Vitaminele sunt esentiale pentru a pastra fiecare dintre organele corpului sanatoase si pline de vitalitate, la orice varsta. Acest lucru le face ideale pentru toate tipurile de piele si pentru utilizarea in orice moment al anului.

Cum actioneaza CASMARA Hydro Absolute RT4 Retinol + Vit C?
CASMARA a combinat beneficiile puternice ale diferitelor vitamine, cum ar fi Palmitat de Retinol (vitamina A), vitaminele E si C pentru a crea formula perfecta.

Retinolul Palmitat promoveaza metabolismul pielii sanatoase prin stimularea si formarea unor celule noi si de reducere a semnelor vizibile ale imbatranirii.

Vitamina C contribuie la bunastarea generala a pielii datorita efectului puternic de intarire si efectele plumping de umplere.

Vitamina E este un antioxidant cunoscut, care contine antiradicali pentru a ajuta in lupta impotriva pagubelor provocate de radiatiile solare si de poluare.

Indicatii
Se aplica dupa curatarea in prealabil a fetei, gatului si decolteului.

Utilizare in asociere cu serul ABSOLUTE RT4 RETINOL + VIT C.

CASMARA Absolute RT4 Retinol– VIT. C SERUM (50 ml)
Este un produs revitalizant, concentrat multivitaminic, cu textura de gel, potrivit pentru toate tipurile de ten.
Vitaminele sunt esentiale pentru a pastra organele corpului sanatoase si pline de vitalitate la orice varsta. Ceea ce le face ideale pentru toate tipurile de piele si pentru folosirea lor ori de cate ori este nevoie in perioada anului.

Modul de actiune
CASMARA a combinat efectele benefice ale acestor vitamine: retinol palmitat (vitamina A), vitamina E si vitamina C pentru a crea o formula perfecta.
- Retinolul palmitat produce metabolismul corect al pielii actionand asupra epitelizarii.
- Vitamina C ajuta la bunastarea generala a pielii, participa in procesele de sinteza a fibrelor elastice (de colagen si elastina), si joaca rolul primordial in elasticitatea pielii.
- Vitamina E – antioxidant impotriva radicalilor liberi care la randul lor impiedica actiunile nocive ale impuritatilor, poluarii, rezelor solare s.a.
Indicatii
Se aplica dupa ce pielea a fost curatata in prealabil, pe fata, gat si decolteu.

CASMARA Absolute RT4 Retinol – VIT. C Cream (50 ml)
Crema revitalizanta anti-rid. Vitaminele sunt esentiale pentru a pastra fiecare organ al corpului sanatos, plin de vitalitatea si cu o functionarea perfecta la orice varsta.
Acest produs de ingrijire este indicat pentru orice tip de ten, la orice varsta si in orice moment a anului.

Modul de actiune
Casmara a combinat efectele benefice ale acestor vitamine, retinol palmitat (vitamina A), vitaminele E si C pentru a crea o formula perfecta.
- Retinolul palmitat produce metabolismul sanatos al pielii, actionand prin stimularea si reinoirea celulelor. Contribuie la reducerea semnelor de imbatranire. Retinyl Palmitate -Vitamina A (retinol palmitat) are actiune revitalizanta si imbunatateste elasticitatea pielii. Contine siliciu organic care faciliteaza patrunderea substantelor active.
- Vitamina C ajuta la bunastarea generala a pielii, participa in procesele de sinteza a fibrelor elastice (de colagen si elastina), si joaca rolul primordial in elasticitatea pielii.
- Vitamina E – antioxidant impotriva radicalilor liberi care la randul lor impiedica actiunile nocive ale impuritatilor, poluarii, rezelor solare s.a.
Combinarea vitaminelor E si C, are o actiune anti-rid prin efect antioxidant si prin accelerarea sintezei de colagen.

Indicatii
Se aplica dupa ce pielea a fost curatata in prealabil, pe fata, gat si decolteu.

CASMARA = EFICIENTA, INFRUMUSETARE, LUX, RASFAT SI RELAXARE!

Promotii lunare atractive!

CU CASMARA INVESTITI IN IMAGINEA DUMNEAVOASTRA!
“NU VETI MAI AVEA NEVOIE DE NIMIC ALTCEVA’’!

Misiunea echipei CASMARA: imbunatatirea calitatii vietii, cu eficacitate si frumusete prin intermediul produselor CASMARA!
Echipa COSMOPROF va sta la dispozitie cu placere pentru a va oferi consultanta necesara si este pregatita sa raspunda cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Persoana de contact: Eugenia Dinu – Director Marketing & PR

Va asteptam cu drag!
Echipa Cosmoprof,

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram