Abalone la Accent Bijuterii comoara marilor

20 februarie 2014

Ati ratat Valentine's Day si vreti sa va revansati de Dragobete?
Adevarata comoara a marilor, scoica abalone aduce o frumusete mistica bijuteriilor. Abalone a fost ravnit de secole pentru luciul iridescent si modelele foarte decorative, naturale. 

Pretuita pe toate continentele, scoica abalone da viata unei palete largi de sclipiri in culorile marilor, inclusiv albastru, verde, purpuriu si galben. Nu exista doua scoici identice de aceea fiecare bijuterie este unica si niciodata nu poate fi copiata.

Se crede ca abalone ne da un plus de creativitate si stimuleaza dezvoltarea psihica si intuitia, ne intareste sufletul prind indepartarea fricii, durerea si energiile negative.
 
Scoica este un simbol al prosperitatii, al abundentei, al puterii si fertilitatii. Se spune ca atrage norocul si induce o atitudine vesela si joviala.
Protejeaza purtatorul pe timpul calatoriilor, mai ales pe mare si peste mare.
Fiind un dar al marii, preia calitatile apei: relaxare, fluiditate, adaptabilitate, sensibilitate, puritate, pace, liniste, pe care le transmite si purtatorului.
Daca tineti in mana o bijuterie din argint cu abalone veti simti frumusete, blandete, confort, liniste, desfatare, mangaiere, nisip, apa.
 
Elegante si usor de asortat, bijuteriile din argint cu abalone sunt un accesoriu perfect pentru o tinuta de zi.
Trebuie sa evitam lovirea, zgarierea, contactul bijuteriilor cu abalone cu alcool, parfum, acetona, detergent si suprafete abrazive.
 
Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.
 
Despre Comaccent
Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram