A_BEST: Training lingvistic complet pentru angajatii din companii

25 ianuarie 2013

In perioada ianuarie-martie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST pune la dispozitia companiilor cursuri de limbi straine si de limba romana pentru straini, cu un orar flexibil, programul de training bazandu-se pe preluarea de elemente din domeniul in care activeaza cursantii (bancar, marketing, vanzari, HR, PR etc). De asemenea, la finalul sedintelor de pregatire, cursantii din companii isi vor putea evalua cunostintele de limba straina prin sustinerea unor teste practice, in urma carora pot obtine un certificat cu recunoastere internationala, A_BEST oferind astfel un training lingvistic complet, cu un grad inalt de motivare a participantilor.

Servicii lingvistice complete pentru companii

Centrul de Limbi Straine A_BEST are o experienta de peste patru ani pe piata cursurilor corporate si ofera pachete de cursuri de limbi straine variate (engleza/ franceza/ germana/ italiana/ spaniola/ portugheza/ rusa/ romana pentru expati), punandu-se la dispozitia companiilor servicii lingvistice de top, sustinute de un sistem de investitii avantajos.

Cursurile corporate A_BEST de limbi straine, limbaj general sau specializat, in sistem individual/ mini-grupa, au ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor lingvistice ale cursantilor, care vor fi pusi in situatia de a utiliza limba tinta in cadrul intalnirilor de afaceri, cu ocazia diverselor prezentari/ comunicari telefonice/ via e-mail, cu partenerii de afaceri.

Printre avantajele cursurilor A_BEST se numara: excelenta in predare, rigurozitatea etapizarii in derularea cursurilor si un program de training complet, prin care cursantii din companii pot sustine examene internationale, dupa cum urmeaza:
- gratuit, cate o testare LCCI (London Chamber of Commerce and Industry - International Qualification from EDI) - English for Business - Reading and Writing, la fiecare 10 persoane incluse in programul de training corporate, in-house, la limba engleza, in cazul cursurilor contractate pana la 28.02.2013;
- gratuit, cate o testare ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Foreign Languages) - Reading and Writing, la fiecare 10 persoane incluse in programul de training corporate, in-house, la limba germana/ franceza/ romana pentru straini, in cazul cursurilor contractate pana la 28.02.2013.

A_BEST, centru acreditat pentru sustinere de testari internationale

Centrul de Limbi Straine A_BEST a primit de-a lungul timpului acreditari pentru organizarea unor testari cu recunoastere internationala. Astfel, in 2009, A_BEST a fost acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) - International Qualifications from EDI, putand desfasura la sediul sau testari LCCI (English for Business, English for Tourism, JETSET etc). Examenele LCCI sunt recunoscute la nivel international si sunt folosite ca instrumente de angajare de catre companiile din intreaga lume. De asemenea, in septembrie 2012, A_BEST a primit acreditare ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), candidatii putand sustine examene pentru obtinerea certificatelor ECL, la limbile: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, romana, portugheza, rusa. Denumit si „pasaport lingvistic”, certificatul ECL este util celor care doresc sa isi faca studiile in strainatate, celor care si-au propus sa lucreze in domeniul cercetarii sau sa obtina un loc de munca in tarile din Europa sau din lume.

Mai multe informatii despre oferta si avantajele cursurilor noastre corporate, gasiti pe site-ul A_BEST, la sectiunea Cursuri companii (Avantaje cursuri A_BEST).

Totodata, A_BEST organizeaza in mod frecvent si cursuri open, la sediul companiei din Piata Romana, B-dul Dacia nr. 39, Calendarul putand fi accesat pe site-ul A_BEST.

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram