A venit perioada vacantei deci travelandgambling com

28 iunie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Seoweb Seco SRL, reprezentata in mediul online prin seoweb-seco.ro anunta lansarea unui nou site, destinat unei categorii elitiste de clienti. Ne referim aici la travelandgambling.com. Site-ul se adreseaza pasionatilor de calatorii si jocuri de noroc, imbinanad intr-un mod placut pasiunea ptr calatorii in locatii semnificative din Europa, placerea de a petrece si adrenalina data de suspansul din jurul mesei de joc.

Misiunea travelandgambling.com este de a ajuta, de a căuta și de a găsi toate beneficiile pentru client, și de a da o strălucire călătoriei dumneavoastră eliminand factorul stres.

Ca parte a experienței exclusive în materie de călătorii și jocuri de noroc, parteneriatul cu travelandgambling.com oferă clientilor noștri un program de fidelizare internationala cu beneficii adaptate exact dorințelor dumneavoastră.
Sunt disponibile patru niveluri de membru de la Premium la Diamond, cu avantaje exclusive de care numai dacă va inscrieti puteti beneficia.

Fiind un site dedicat calatoriilor si petrecerii unei vacante de neuitat un aspect foarte important l-a reprezentat designul site-ului, simbolistica imaginilor dar si optimizarea acestora. S-a dorit a fi un site responsive, prin urmare toate elementele au fost atent alese si prelucrate in acest sens de dezvoltatorii SEOWEB SECO SRL
Relatia parteneriala a avut in centrul ei tot timpul clientul, consumatorul final, utilizatorul care achizioneaza produsele. A fost sarcina programatorilor de la Seoweb Seco sa faca platforma cat mai prietenoasa pentru utilizator, nu fara a respecta insa cerintele si exigentele clientului sau.
La Seoweb Seco, analizand in ansamblu aceasta relatie parteneriala care are in centru ei, utilizatorul, toate ideile, solutiile pentru aceste idei, au fost motivate de dorinta ca toti cei implicati sa castige, indiferent de locul pe care il ocupa in aceasta relatie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram