A inceput Siemens “Amazing” Race

23 mai 2011

A inceput Siemens “Amazing” Race!

Campania de teasing realizata de bloggeri a atins o audienta online de peste 100.000 de utilizatori, conform ZeList

Bucuresti, 23.05.2011: Siemens Romania si agentia Pi2 PR au dat astazi startul primei competitii de tip “Amazing Race” din Romania. Intre 23-27 mai, 3 echipe de bloggeri pornesc intr-o intrecere prin 8 orase din tara, parcurgand un traseu de aprox. 1700 km pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila.
„In numai doua saptamani de teasing proiectul Siemens “Amazing” Race a atras o audienta de peste 100.000 de utilizatori online, conform ZeList. Avem astfel incredere ca prin utilizarea instrumentelor de social media vom reusi sa crestem interesul si gradul de informare al publicului cu privire la solutiile de dezvoltare durabila disponibile prin tara” declara Dan Santimbreanu, Head of Corporate Communications, Siemens Romania.
Cele 3 echipe de bloggeri formate din Bobby Voicu, consultant in social media, Alex Radescu, blogger pe tehnologie si Nebuloasa (Oltea Zambori), blogger generalist, s-au aliniat la locul de start al competitiei - Spitalul Clinic Coltea din Bucuresti – primul check point din cadrul Siemens “Amazing” Race. Aici au intampinat si prima proba pe care au trebuit sa o solutioneze pentru a putea urma mai departe traseul competitiei catre a doua locatie cheie.
Pe parcursul celor 5 zile de intrecere, echipele trebuie sa treaca prin 8 check points din 8 orase. “Traseul poate fi parcurs doar cu sprijinul fanilor din online care ofera bloggerilor solutiile pentru rezolvarea probelor din cadrul intrecerii. Intregul mecanism Siemens “Amazing” Race a fost gandit astfel incat informatia despre tehnologiile verzi sa vina din partea fanilor din mediul online, stimulandu-i sa se informeze pe acest subiect si sa poarte mai departe informatia in online” a adaugat Santimbreanu.
Prin aceasta campanie, Siemens isi propune nu doar sa informeze publicul cu privire la existenta solutiilor de dezvoltare durabila, ci sa-l implice efectiv in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii acestora.
Traseul campaniei va cuprinde urmatoarele orase: Bucuresti, Sinaia, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Moldova Noua si Timisoara. In cadrul fiecarui oras (check point), echipele trebuie sa descopere solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.
Mai multe detalii despre concurs la www.facebook.com/siemens.race, www.siemens.ro/race sau pe blogurile echipelor din concurs: www.bobbyvoicu.ro, www.alexradescu.ro, nebuloasa.info.
---------------------------------------------------------------------------------
Despre Siemens:
Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete in urmatoarele trei sectoare: Industrie, Sanatate si Energie. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens are sediul central in Bucuresti, si o prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si are peste 2.100 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Siemens in Romania vizitati: www.siemens.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram