fbpx

A fost lansata platforma de consiliere online din cadrul proiectului „Incepe cu dreptul cariera ta ”

Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, compania de consultanta Loop Operations si Economic Confort anunta lansarea platformei de consiliere online din cadrul proiectului „Incepe cu dreptul cariera ta”. Integrata in site-ul oficial al proiectului, platforma se adreseaza studentilor si masteranzilor care au participat la sesiunile de consiliere profesionala si orientare in cariera organizate de catre consilierii Loop Operations, dar si oricarei persoane interesate de dezvoltarea personala si profesionala, acestia avand acces nelimitat la toate informatiile si serviciile dezvoltate prin platforma.
Prin integrarea platformei online de consiliere in activitatile proiectului, partenerii si-au propus sa vina in completarea activitatii de consiliere si orientare profesionala. Scopul principal al platformei este acela de a crea, in mediul virtual, o comunitate menita sa faciliteze interactiunea dintre studenti si consilieri. Asadar, prin intermediul platformei studentii vor putea sa acceseze informatii actuale din domeniul juridic si al administratiei publice si vor avea la dispozitie o gama variata de instrumente ce vin in ajutorul dezvoltarii lor personale si profesionale: teste psihovocationale, chestionare de personalitate, teste de cunoastere, chestionare de evaluare a intereselor.
Mai multe detalii legate de platforma, utilitatea si modul de utilizare al acesteia puteti gasi in ghidul pus la dispozitie pe site-ul oficial de promovare a proiectului.
Consilierea prin platforma online este parte integrata a proiectului „Incepe cu dreptul cariera ta!”, prin care partenerii si-au propus sa combata problema integrarii tinerilor absolventi de studii superioare pe piata muncii si sa contribuie la corelarea educatiei acestora cu cerintele pe care le au angajatorii de la ei.
* Proiectul „Incepe cu dreptul cariera ta!” este un Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 .