Gestiune hotel simplu si eficient!

9 septembrie 2022
Autor:
Touch Media

Rezervari hotel, check-in, curatenie, servicii, totul intr-un singur loc! Nu a fost niciodata mai usor managementul unui hotel, cu ajutorul programului de gestiune hoteliera Solon H, un soft inovator si extrem de usor de utilizat, optimizat in permanenta si actualizat constant in conformitate cu legislatia in vigoare. Avantajele unui soft hotelier sunt multiple, dar cu ce se diferentiaza Solon H de alte softuri? Multisoft va ofera solutii integrate pentru hoteluri si restaurante, de la contabilitate, la gestiune, salarizare, restaurant si hotel, toate comunica intre ele si asigura o functionare si o manageriere perfecta!

Solon H a dezvoltat si modulul housekeeping si maintenance. Ce inseamna asta? Utilizatorii din softul hotelier pot trimite task-uri catre tehnic sau Cameriste, chiar si nominal,  fara a mai fi nevoie de a apela. Ei pot finaliza task-ul la randul lor dupa ce si l-au indeplinit.

De asemenea, camerista, direct de pe tableta sau telefonul mobil poate posta produsele de minibar consumate pe camera sau marca camera ca si curata cand a finalizat-o, fara a mai fi nevoie sa anunte Receptia. In orice moment se va sti starea fiecarei camere, iar daca cineva nu si-a indeplinit atributiile si exista reclamatii, veti putea sti oricand cine va fi tras la raspundere.

Exista posibilitatea de a crea mai multe tipuri de prioritate, precum urgent, important, foarte important, sau se pot adauga observatiile turistilor.

Se poate vizualiza in jurnalul task-urilor cine l-a preluat, la ce ora a inceput si la ce ora a finalizat, iar daca nu s-a realizat, motivul pentru care nu s-a intamplat acest lucru.

Se pot dezvolta de asemenea si solutii custom, ce se configureaza din programele Solon existente sau se pot dezvolta module specifice la cerere, iar noi le personalizam 100% pe specificul de activitate al clientului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram