Lasă-te surprins de calitatea parfumurilor arăbești

24 aprilie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Dacă încă nu ai descoperit ce pot să îți ofere parfumuri arăbești bărbați, atunci acesta este momentul perfect pentru a face asta. Parfumurile noastre originale, aduse tocmai din Dubai, sunt ideale pentru a-ți oferi oportunitatea de a avea un parfum durabil și special.

De ce sunt atât de calitative aceste parfumuri?

În ultimii ani, parfumurile arăbești au ajuns la mare căutare datorită calității și al prețului acestora. Parfumierii arabi au gândit mereu așa încât fiecare aromă din parfum să se contopească în mod perfect cu celelelate, în vederea creării unui echilibru. Deși multe din aceste note par să fie diferite, atunci când sunt combinate în cantitățile ideale, se balansează perfect unele pe celelalte.

Aceste parfumuri conțin în compoziția lor un procent ridicat de uleiuri care se obțin prin metode speciale din plante și arbori. Fondatorul parfumurilor arăbești a scris o carte în care explică tot procesul de distilare și de obținere a peste 100 de uleiuri. Parfumeria arăbească stă la baza întregii industrii a parfumeriei, fiind produse încă din secolul 9.

Astfel, îți recomandăm să alegi parfumuri arăbești bărbați, deoarece cu siguranță vei rămâne plăcut impresionat de tot ceea ce înseamnă un parfum arăbesc. Fie că este vorba de preț, arome sau persistența pe piele, acestea excelează din toate punctele de vedere, dovedind că încă de la începutul acestei industrii au rămas cei mai buni.

Evoluția aromei parfumului peste zi

După aplicarea parfumului, aroma acestuia se va schimba pe parcursul întregii zile. Astfel, odată ce știi că ce note conține parfumul ales de tine, poți anticipa modul în care acesta va evolua și se va dezvolta peste zi.

În primul rând, avem trei tipuri de note, și anume:

  • note de vârf
  • note de mijloc
  • note de bază.

Notele de vârf se simt cel mai puternic chiar după aplicarea parfumului, și rămân de obicei aproximativ 10-20 de minute, după care se evaporă. Notele de mijloc sau „ de inimă ” se simt abia după ce s-au evaporat notele de vârf. La un parfum de calitate, notele de mijloc vor ține câteva ore.

Notele de bază sau „ notele joase ” sunt probabil cele mai importane, deoarece se armonizează atât cu notele de mijloc, cât și cu cele de vârf. După evaporarea notelor de mijloc, aceste note de bază se vor mai simți cel puțin câteva ore.

 

Recomandările noastre în materie de parfumuri arăbești bărbați

Înainte de a-ți prezenta recomandările noastre, îți vom prezenta o parte din cele mai folosite note în parfumurile orientale. După cum probabil știi deja, aceste parfumuri pot fi ușor recunoscute și diferențiate de alte parfumuri, tocmai datorită acestor note speciale precum: oud, lemn de santal, lemn de cașmir, piper negru sau roz, iasomie arabică, vanilie.

Parfumurile reprezintă „ cartea ta de vizită ”, așadar alege-ți parfumul ideal cu foarte mare atenție, astfel încât să te reprezinte. Noi îți vom prezenta 3 dintre cele mai vândute parfumuri ale noastre pentru a-ți ușura munca de a alege singur parfumul ideal.

  1. Burooj parfum arăbesc – conține note de oud, mosc, trandafir și lemn de santal. Oud-ul este o aromă foarte apreciată în industria parfumeriei arăbești, oferind note misterioase ușor afumate și pământii. Moscul conferă note de piele, fiind o aromă destul de puternică.
  2. Parfum arăbesc Luxury Tobacco Vanilla – este un parfum care combină arome foarte interesante precum fructe uscate, vanilie, condimente picante, lemn afumat și cacao. Este un parfum mult mai dulce decât cel prezentat precedent, dar cu un miros catifelat, ușor picant, care cu siguranță te va surprinde.
  3. Espada Intense Parfum Arăbesc – este o apă de parfum care combină o serie de note lemnoase și dulci, creând o armonie cu totul specială. Muschiul de stejar din compoziție îi va oferi niște note joase, pămânii, în timp ce portocala îi va da o notă destul de frsh acestui parfum dulce. Acest parfum reprezintă o combinație de arome care merită încercată cu siguranță.

Intră pe Shaikh Perfumes chiar acum!

Dacă ți-au plăcut parfumurile prezentate de noi sau te-am făcut interesat de cultura parfumurilor orientale, nu ezita să ne vizitezi site-ul. Explorează întreaga gamă de parfumuri și alege-ți favoritul! Pentru orice informații sau întrebări, îți stăm la dispoziție de luni până vineri, la numărul de telefon afișat pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram