4 motive bune pentru a oferi un serviciu de livrare a mesei

13 aprilie 2022
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

Serviciul de livrare a mesei nu a fost niciodata atat de popular. Se acorda din ce in ce mai multa importanta confortului si economiei de timp. Potrivit statisticilor,din ce in ce mai multi oameni spun ca opteaza pentru serviciul de livrare mancare la oala in sectorul 1, 2, 3, 4, 5 si 6 Bucuresti daca acesta este oferit de restaurant.

Ai de gand sa livrezi si tu mancarea? Mai jos sunt 4 motive bune pentru a oferi acest serviciu in restaurantul tau.

1. Raspunzi la cererea din ce in ce mai mare a consumatorilor

Astazi, din ce in ce mai multi consumatori cauta modalitati de a economisi timp si energie. Munca, obligatiile sociale si familia le fac agenda din ce in ce mai incarcata. Prin urmare, este ideala o mancare gata la oala care poate fi livrata direct acasa la sfarsitul zilei. In schimbul costurilor de livrare, consumatorul isi recupereaza timpul pe care l-ar fi pierdut in bucatarie sau mergand la restaurant.

Clientii apreciaza comoditatea, viteza si personalizarea – cu livrarea mesei, poti satisface aceasta cerere chiar mai bine decat oferind o optiune la pachet. La livrarea meselor, usurinta comenzii si a platii, transparenta cu privire la timpii de livrare si, mai presus de toate, viteza de livrare sunt factori determinanti.

2. Atingi o tinta mai mare in afara restaurantului tau

Oferind livrarea mesei, poti ajunge la mai multe persoane. Un studiu arata ca livrarea meselor se adreseaza in mare parte varstnicilor si barbatilor, cel mai adesea in weekend.

Ia in considerare, de asemenea, carieristii care lucreaza in mod regulat ore suplimentare la birou. In sfarsit, angajatii care lucreaza in birouri fara cantine sau bucatarii folosesc si servicii de livrare.

Companii precum Deliveroo, Bringo sau Takeaway ajuta restaurantele sa-si creasca vizibilitatea fata de aceste grupuri tinta. Prin urmare, este recomandat sa lucrati cu unul dintre acesti parteneri.

3. Iti cunosti mai bine clientii

Datorita platformelor online, iti poti cunoaste mai bine consumatorii. Datele iti permit sa afli care sunt mesele comandate cel mai des si sa iei decizii de cumparare mai bune pe baza acestui lucru sau sa configurezi un meniu specific pentru livrare.

Consumatorul acorda atentie pretului, variatiei, promotiilor si alternativelor sanatoase atunci cand plaseaza comanda.

4. Creste-ti sansele de a avea o cifra de afaceri mare

In sfarsit, livrarea mesei ofera si posibilitatea de a-ti creste cifra de afaceri cu fiecare comanda. La urma urmei, consumatorii sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru comoditatea livrarii, ceea ce iti va permite sa cresti pretul produselor cu o anumita marja.

Poti utiliza platformele de comanda online pentru a prezenta produse similare sau mai scumpe. Sau ofera transport gratuit atunci cand clientul comanda peste o suma fixa. In acest fel, clientii tai sunt incurajati sa adauge articole la comanda.

Comanda chiar acum mancare la oala de aici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram