Flori decorative pentru baie sau exterior

23 martie 2022
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

Iubesti florile, dar cumva pur si simplu florile naturale de obicei mor dupa un timp scurt? Atunci poti alege flori decorative, deoarece acestea sunt o alternativa excelenta. Nu se ofilesc, au o durata de valabilitate lunga si arata proaspat si stralucitor chiar si dupa luni, fara fertilizare sau udare. In plus, florile decorative sunt potrivite si pentru persoanele care au putin timp sa se ocupe de alternativa reala, sau care stau rar acasa. Florile decorative economisesc cea mai mare parte a intretinerii. Ar trebui sa le cureti doar de praf din cand in cand.

Oriunde florile naturale nu pot creste sau sunt o dificultate, florile decorative din materiale textile sunt o solutie draguta si practica pentru a-ti decora camerele si a aduce o bucata de natura in casa. Nu trebuie sa acorzi atentie conditiilor de amplasare, cum ar fi suficienta lumina naturala, caldura sau frig si le poti plasa pur si simplu unde doresti. Vrei o nota de exotic pentru baia ta? Alege flori decorative.  Alege decorul de flori potrivit, care arata deosebit de proaspete in verde luxuriant. Tufele de bambus, florile suculente sau calele elegante cu capetele lor de flori albe, arata deosebit de frumoase combinate cu accesoriile din baie de culoare deschisa. Daca ai o baie mare, florile decorative mari sunt o alegere buna. Daca le pui langa o cada, iti creezi propriul mic paradis de vacanta. In baie, asigura-te ca alegi modele din plastic. Din cauza umiditatii ridicate, acest material este mai potrivit decat materialele textile.

Decor floral durabil pentru uz exterior

Pe langa interior, iti poti decora si balconul sau terasa cu flori decorative. Arbustii mari in ghivece rotunde de teracota sau trandafirii mici salbatici arata grozav ca decoratiuni pentru balustrada balconului tau. Un cos suspendat sau un trandafir catarator cu cadru metalic arata bine si pe terasa. Plante precum levantica sau alte ierburi, arata frumos in ghivece de zinc, pe masa de pe balcon si raspandesc un fler mediteranean. Si aici, acorda atentie materialelor rezistente la intemperii, care pot rezista ploii si vantului. Deoarece florile decorative sunt de lunga durata, ar trebui sa alegi culorile care sa se potriveasca cu interiorul, pentru a crea o atmosfera armonioasa. Atunci cand cumperi flori decorative, trebuie sa te asiguri ca nu exista un miros chimic neplacut. Este primul semn de calitate slaba a produsului si poate indica prezenta compusilor volatili care sunt daunatori sanatatii. Poti alege flori decorative de inalta calitate, din magazinul online pravaliacusurprize.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram