Ce fel de carti sunt pentru tine, daca vrei sa citesti fictiune?

17 martie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cartile de fictiune sunt o modalitate pentru multe persoane de a se desprinde pentru cateva minute de rutina obositoare si de a patrunde intr-o lume plina de mister, de culoare si de actiune. Cei care se relaxeaza in timp ce parcug o carte buna, se bucura de o multime de beneficii mentale, cunoscand dezvoltarea unui obicei sanatos.

Cititorii care sunt in cautarea unor recomandari de carti potrivite, care apartin genului fictional, pot arunca privire la cartile mentionate in randurile de mai jos, pentru a se inspira.

3 carti de fictiune de neratat si recenziile lor

Este necesar sa se consulte si recenziile de carti inainte de achizitionarea si parcurgerea unei lecturi, pentru ca fiecare cititor sa se asigure ca se potrivesc cu asteptarile sale.

1. „Maine poate am sa raman”, Lorenzo Marone

Maine poate am sa raman” este o carte de fictiune literara, care se potriveste atat pentru copii, cat si pentru adulti. Autorul descrie cu nesat despre orasul Napoli, despre culorile sale impresionante, in care este ambalata viata de zi cu zi, iubirea de familie si bine-cunoscutul Vespa.

2. „Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito” scrisa de Laurent Gounelle

Cartea „Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito” se concentreaza pe personajul principal, a carei viata a fost salvata de o persoana necunoscuta, care il pune sa promita ca tot ce va face de acum incolo va fi spre binele sau.

3. „Fata care nu se putea opri din mers” scrisa de Samar Yazbek

Cartea se concentreaza in jurul Rimei, personajul principal care, asa cum se mentioneaza si in titlu, nu se poate opri din mers. Aceasta isi dedica mult din timpul sau cititului, dar nu vorbeste deloc. Fundalul vietii sale este, insa, unul ingrijorator: este inconjurata de o atmosfera apocaliptica, generata de razboiul din Siria, tara in care aceasta traieste.

Recomandari de carti | recenzii de carti | Blog.PrintreCarti.ro

Recomandari de carti

Cititorii care sunt in cautarea mai multor recenzii de carti, pot lua in considerare Blog.PrintreCarti.ro, un blog care cuprinde sugestii de lecturi interesante, potrivite pentru toate gusturile.

Prin urmare, cartile fictionale sunt o alegere potrivita atat pentru copii, adolescenti, cat si pentru adulti, prin intermediul carora vor descoperi noi lumi, gandiri si perceptii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram