Cum alegem si cat costa o firma de tractari

5 martie 2022
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Este o situatie in care toti, din pacate, ne-am trezit sa ne confruntam. Un accident rutier, de fapt, este intotdeauna un lucru destul de enervant: lasand evident toate acele ocazii in care propria siguranta este in pericol, exista multe alte cazuri in care masina poate fi supusa defectiunilor, chiar si atunci cand esti departe de Acasa.

Ei bine, in aceste situatii, este esential sa te bazezi pe un serviciu de tractari auto de incredere si eficient. In alegerea dvs., aruncand o privire pe tractari-autoturisme.ro, puteti vedea cat de important este sa obtineti informatii in avans despre caracteristicile specifice ale acestui serviciu.

De fapt, cu atat mai mult inainte de a incepe o calatorie deosebit de lunga, este esential sa fii pregatit sa infrunti tot felul de situatii si probleme atunci cand conduci cu masina. Altfel, atunci, este necesar sa ne gandim la o mie de lucruri intr-o situatie deja foarte complicata in sine precum cea a unui accident rutier.
Asistenta rutiera si remorcare

Este destul de usor de inteles cum, atunci cand vorbim de asistenta rutiera, ne referim la faptul de a putea apela la serviciul de remorcare a vehiculului, atat in cazul in care s-a produs un accident, cat si in cazul in care masina dumneavoastra a fost supusa unei defectiuni. In aceste cazuri, de obicei vorbim despre service-ul de remorcare.

Nu exista un cost bine definit, deoarece costul asistentei rutiere cu remorcherul trebuie sa faca obiectul unei evaluari specifice, care ia adesea in considerare distanta. Nu numai atat, deoarece in unele cazuri serviciul de remorcare este oferit doar intr-o zona bine delimitata.

Camionul de tractare este folosit pentru a tracta masina mai degraba decat motocicleta, aducand vehiculul la cel mai apropiat garaj. In caz contrar, masina avariata poate fi dusa la atelierul care este indicat de proprietarul vehiculului.

Asistența rutieră este o garanție cu adevărat utilă și importantă, o acoperire care oferă diverse avantaje. În primul rând, se poate face economie la prețul remorcherului, cu un plafon pentru fiecare accident sau avarie care include și un anumit număr de kilometri.

De asemenea, puteți conduce cu mai multă liniște sufletească, deoarece, în caz de nevoie, trebuie doar să contactați compania de asigurări și să solicitați asistență. După aceea, trebuie doar să aștepți sosirea ajutorului, poziționându-te într-o zonă sigură ferită de alte vehicule, amintindu-ți să raportezi vehiculul conform regulilor Codului Rutier.

Cu toate acestea, este important să alegeți cu atenție garanția de asistență rutieră, evaluând toate serviciile incluse și selectând profilul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. De exemplu, puteți evalua opțiuni precum remorcarea mașinii, pragul de kilometraj, disponibilitatea unei mașini de înlocuire sau noaptea într-un hotel. Cu siguranță avantajul economic este considerabil, ținând cont că costul mediu al poliței este de aproximativ 20 de euro pe an, în timp ce după cum am văzut prețul unui singur apel de remorcare poate depăși 100 de euro.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stiti despre tractari auto

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram