Lucreaza cu un avocat crypto de renume

14 februarie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Societatea actuală asistă la o dinamică în lumea economiei. Criptomonedele fac ecouri în societatea contemporană. Sunteți în căutare unui avocat crypto care să vă susțină în demersurile voastre cu criptomonedele? Echipa noastră este cea mai potrivită pentru a vă oferi suport în ceea ce privește achiziționarea sau vânzarea de asemenea monede virtuale.

Apeleaza la un avocat profesionist

Monedele virtuale încă sunt o necunoscută pentru mulți cetățeni. Persoanele care obțin venituri din acțiunile cu criptomonede au obligația de a le declara. Așadar, tranzacțiile realizate cu monede virtuale aduc sancțiuni dacă nu sunt executate conform legislației.  Sfaturile unui specialist în criptomonede vă vor ajuta să evitați evaziunile fiscale.

Cabinetul nostru de avocatură este format din specialiști ce oferă expertize amănunțite și profesioniste. Avocații noștri răspund solicitărilor dumneavoastră într-un timp optim. Expertizele noastre includ:

  1. Regulile anti-spălare de bani (AML) și regulile Know-Your-Customer (KYC)
  2. Criptomonede – portofele electronice, schimburi și tranzacții
  3. Aplicații tehnologice blockchain
  4. Oferte inițiale de monede (ICO)
  5. Jocuri de noroc cu criptomonede
  6. Crowdfunding și investire
  7. Consultanță fiscală și TVA în domeniul vânzării de criptomonede sau de token-uri

Cum funcționează tranzacțiile cu criptomonede? Avantaje și dezavantaje

Tranzacțiile cu monede virtuale se caracterizează prin securitate, dar și iuțeală.  Un avantaj al monedelor virtuale este faptul că nu există comisioane bancare sau de altă natură. O bună parte de oameni aleg să investească în criptomonede pentru a-și mări veniturile. Cu toate acestea, această acțiune este riscantă.

O vânzare de criptomonede este legală numai dacă discuțați înainte cu un avocat Bucuresti care să vă prezinte detaliat  ce reprezintă piața virtuală și la ce riscuri vă supuneți.Aceste monede virtuale se pot transfera ușor și pot fi stocate sau tranzacționate electronic. Un avantaj al monedelor virtuale este faptul că sunt în siguranță, datorită tehnologiei numite blockchain.

Pentru a intra în această lume fascinantă este esențială o discuție cu specialist. Primul pas este crearea unui Wallet, portofel electronic. Un dezavantaj al pieței criptomonedelor îl consituie vulnerabilitatea. Documentați-vă amănunțit cu privire la piața electronica a monedelor virtuale.

Piața virtuală și riscurile sale

Statisticile arată că cele mai multe persoane aleg să își creeze un portofel electronic din dorința de a obține profit. Cei ce se lasă dominate de acest gând, riscă să dea greș. Este important să înțelegem că piața monedelor electronice este tare dezechiilibrată. Într-o zi poți pierde tot ce ai investit, iar în alta îți poți mări veniturile substantial.

Pentru siguranța dumneavoastră, apelarea la un specialist rămâne singura soluție. Cabinetul Buju Stanciu & Asociații are toate resursele pentru a rezolva orice problemă. Fiindcă suntem o echipă tânără și pasionată de schimbările sociale, adaptarea la situații neprevăzute în lumea criptomonedelor este ușoară.

Nu numai că suntem specializați în Blockchain și Criptomonede, dar ne mândrim și cu alte ninșe de activitate, cum ar fi dreptul civil, imobiliar, penal, al muncii, fiscal, familiei, comercial. Revenind la subiectul nostru principal, criptomonedele au adus odată cu ele mici schimbări în Codul Penal. Așadar, asigurați-vă că ați lecturat cu atenție noile modificări.

La ce riscuri ne supunem?

Criptomonedele au contribuia la introducerea unor infracțiunii în Codul Penal. Acțiunile ce țin de depozitatrea monedelor virtuale sau plata impozitelor sunt acum reglementate juridic. Dacă nu declarați veniturile pe care le obțineți în urma criptomonedelor, vă riscați să primiți o contravenție usturătoare.

De aceea, ajutorul unui avocat este esențial. El este cel ce se va documenta cu privire la normele pe care trebuie să le respectați atunci când faceți acțiuni de cumpărare sau vânzare. Apar din ce în ce mai des modificări legale. Numai un specialist poate înțelege profunzimea situației și a efectelor juridice.

Fă tranzacții cu criptomonede simplu și ușor, datorită cabinetului Buju Stanciu & Asociații

Vânzarea sau cumpărarea de criptomonede nu a fost niciodată mai ușoară ca acum. Suntem o echipă de tineri ce fac față provocărilor și care își dedică timpul rezolvării problemelor de orice natură. Ariile noastre de expertiză sunt mult mai variate. Acestea includ dreptul civil, penal, comercial, imobiliar, fiscal, al muncii, al familiei și multe altele.

Ne găsiți în București în sectorul 1. Așteptăm să ne contactați fie telephonic, fie prin intermediul adresei noastre de e-mail. Pentru succesul tranzacțiilor dumneavoastră cu criptomonede sau pentru orice altă problemă de natură juridică, apelați cu încredere la serviciile noastre. Oferim respect, professionalism, încredere și comunicare intensă pe tot parcursul colaborării.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram