Pastrezi caldura in casa si faci economii la facturi - incepe cu usile si ferestrele termopan

9 februarie 2022

Stiai ca dacă ușile, ferestrele și balconul (ori terasa) locuintei tale vor fi mai eficiente din punct de vedere energetic, vei reduce facturile de energie și vei diminua amprenta de carbon? Iata cum să reduci pierderile de căldură și cum să găsesti un furnizor de incredere de astfel de produse.

Cand vorbim de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, ne gandim la termopane -  acestea nu doar ca permit trecerea luminii, dar si protejeaza impotriva vantului, a focului, a substantelor chimice, oferind si o izolare termica / fonica. Aceste solutii se refera atât la geamurile duble, cât și cele triple (trei foi de sticlă într-o unitate etanșă).

Beneficiile ferestrelor eficiente din punct de vedere energetic includ:

Ferestrele cu consum redus de energie sunt proiectate special pentru a reține temperaturile dorite în interior și pentru a împiedica căldura, frigul și umiditatea din exterior. Aceste ferestre oferă geamuri multiple, acoperiri low-E și, bineînțeles, economii de energie.

Majoritatea proprietarilor de locuințe nu realizează că majoritatea pierderilor de energie din casa lor provin de la ferestre. Ferestrele învechite (în special cele cu un singur geam) nu dispun de cea mai recentă tehnologie pentru a crește economiile prin prevenirea pierderilor de aer.

Dacă vă gândiți să modernizați ferestrele casei, este posibil să aveți impresia că este un proiect costisitor. Cu toate acestea, odată ce examinați beneficiile, veți vedea de ce este un proiect de îmbunătățire a locuinței în care merită să investiți.

Vezi online selectia de ferestre si usi termopan de la Helios! 

De ce să investiți în ferestre cu economie de energie?

Astăzi, cele mai noi ferestre și uși termopan sunt insotite de ratinguri energetice. Aceste ferestre cu eficiență energetică ridicată sunt atractive, au mai multe foi de sticla și ajută la izolarea casei. Doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să le luați în considerare includ:

  • Costuri de incalzire sau racire mai mici

Ferestrele termopan de înaltă economie de energie reduc acele sarcini de vârf de răcire și încălzire. Astfel, de exemplu, în toiul verii, veți observa că unitatea de aer conditionat nu lucrează atât de mult pentru a menține interiorul casei  plăcut și răcoros.

Scena-Performant-88-f2a75498

  • Confort

Gata cu curenții de aer incomozi în timp ce stați lângă ferestre - chiar și în iernile aspre. Ferestrele termopan de înaltă eficiență fac ca interiorul casei să fie mai confortabil, indiferent de vremea de afară.

  • Condensare redusă

Deoarece suprafața interioară a sticlei este mai caldă, nu veți vedea îngheț în timpul iernii sau condens - gratie capacității ferestrei de a controla umiditatea.

  • Reducerea decolorării interioare

Razele soarelui intră prin ferestre și, în timp, pot decolora totul, de la tapet la vopsea, la covoare și lemn. Cu ferestre noi termopan, eficiente energetic, reduceți intensitatea luminii solare în interiorul casei; reducând astfel decolorarea interioară.

  • Lumină sporită

Spre deosebire de ferestrele infoliate, ferestrele eficiente energetic funcționează fără nuanțe, ceea ce înseamnă lumină și priveliști mai bune.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram